Bucas Buzz-Off Rain Full Neck
Bucas Buzz-Off Rain Full Neck
Bucas Buzz-Off Rain Full Neck

Bucas Buzz-Off Rain Full Neck

De Bucas Buzz-Off Rain Full Neck deken met hals biedt uw paard bescherming tegen zowel vliegende insecten als regenbuien. De verwijderbare buikflap beschermt tevens de buik van uw paard.

 • Deskundig dierenartsadvies
 • Smaakgarantie
 • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
 • Gratis retourneren *
 • Productinformatie
 • Video's

Productinformatie

Bucas

Bucas staat bekend om hun hoge kwaliteit en technische paardenproducten. Denk hierbij aan het Stay-dry principe waarbij de stof het zweet van het paard afvoert zodat het altijd droog blijft. Daarnaast produceert Bucas zonreflecterende dekens en antibacteriële voeringen. En niet te vergeten de Buzz-Off en Buzz-Off Zebra vliegendekens die het paard beschermen tegen (stekende) insecten. Daarnaast heeft Bucas ook andere paard-gerelateerde producten.

Bucas Buzz-Off Rain Full Neck

De Bucas Buzz-Off Rain Full Neck biedt dezelfde bescherming tegen vliegen als de Bucas Buzz-Off vliegendeken, maar daarnaast biedt deze deken ook bescherming tegen zomerse regenbuien. De bovenkant van de deken is namelijk uitgerust met een ademende waterproof laag, waardoor het regenwater van de rug van uw paard rolt. De rest van de deken is gemaakt van hetzelfde ademende fijnmazige materiaal als de Buzz-Off vliegendekens. Deze deken is uitgerust met een buikflap welke helpt om de buik van uw paard te beschermen en de deken een stabiele ligging geeft. De combinatie hiervan geeft een lichtgewicht, UV-werende en waterproof vliegendeken. Deze deken is ook verkrijgbaar in de Buzz-Off Rain Zebra variant, welke is uitgerust met zebrastrepen om vliegen te weren. De deken kan in combinatie met het Bucas Buzz-Off Vliegenmasker gebruikt worden voor extra bescherming.

Voordelen

 • Waterproof en ademend bovenste deel met teflon laag
 • Overlappend borststuk voor extra draagcomfort
 • Elastische en afneembare buikflap biedt de buik van uw paard extra bescherming
 • De schouderplooien in de deken zorgen voor extra schouderruimte en een goede pasvorm
 • De gladde schoudervoering helpt schuurplekken te voorkomen
 • De staartflap helpt de staart van uw paard te beschermen
 • UV-straling reflecterend

Kleur

Zilver blauw met navy details

Maten

De Bucas Buzz-Off Rain Full Neck is verkrijgbaar in de volgende maten: 135, 145 en 155. Om te kijken welke maat uw paard nodig heeft, kunt u de lengte van borst naar achterhand opmeten (A - B). Zie voor meer informatie de afbeelding.

Maten Bucas Dekens
MaatA - B
135183 cm
145198 cm
155206 cm

Wat als de Bucas Buzz-Off Rain Full Neck niet past?

Om te controleren of de Bucas Buzz-Off Rain Full Neck past, mag u de Bucas Buzz-Off Rain Full Neck uit de verpakking halen en naast uw paard houden. Zo kunt u controleren of het past. U mag de deken, wegens hygiënische redenen, niet retourneren als het in aanraking is geweest met uw paard. Indien wij bij terugkomst constateren dat de deken bevlekt, gedragen, paardenhaar bevat, vies ruikt of gewassen is, dan wordt het product niet naar u teruggestuurd. Het komt dan ten bate van een goed doel (lokaal asiel). Aangezien wij vaak geconfronteerd worden met Bucas producten die niet in nieuwstaat worden geretourneerd, moeten wij helaas deze regels hanteren voor het passen en / of terugsturen.

Video's

Product ID: 3750
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Bucas Buzz-Off Rain Full Neck ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Voorsluiting Helaas niet verstelbaar
Door , 04 juli 2016

Ik had mijn paard graag met deze deken buiten gezet want in Nederland kan het zomaar ineens stortregens en 2 tellen later schijnt de zon weer.....maar helaas is de voorsluiting niet verstelbaar en zat de deken daar erg strak om de boeg en ook vrij hoog. En aangezien een paard de meeste tijd met het hoofd naar beneden staat heb ik de deken maar teruggestuurd. Hoop dat Bucas toch een keer met deze dekens op de markt komt die wel verstelbaar zijn bij de voorsluiting want ik vind ze een uitkomst....de ruglengte was goed......

Antwoord van Medpets

Beste Laura, Bedankt voor uw productbeoordeling. Vervelend dat het product niet aan uw verwachtingen voldoet. Het klopt dat de voorsluiting van deze deken niet verstelbaar is. U heeft contact opgenomen met onze klantenservice om het product te retourneren. We willen u graag attenderen op de gehanteerde regels betreft het retourneren van Bucas dekens. Indien wij bij terugkomst constateren dat de deken bevlekt, gedragen, paardenhaar bevat, vies ruikt of gewassen is, dan wordt het product niet naar u teruggestuurd. Het komt dan ten bate van een goed doel (lokaal asiel). Aangezien wij vaak geconfronteerd worden met Bucas producten die niet in nieuwstaat worden geretourneerd, moeten wij helaas deze regels hanteren voor het passen en / of terugsturen. Mocht u verder nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Team Medpets

Beoordelingen 1 - 1 van 1