Bucas Buzz-Off Full Neck
Bucas Buzz-Off Full Neck
Bucas Buzz-Off Full Neck
Bucas Buzz-Off Full Neck

Bucas Buzz-Off Full Neck

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

De Buzz-Off van Bucas is een lichtgewicht vliegendeken voor paarden. De deken zorgt ervoor dat vliegen wegblijven bij uw paard.

 • Deskundig dierenartsadvies
 • Smaakgarantie
 • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
 • Gratis retourneren *
 • Productinformatie
 • Video's

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Bucas

Bucas staat bekend om hun hoge kwaliteit en technische paardenproducten. Denk hierbij aan het Stay-dry principe waarbij de stof het zweet van het paard afvoert zodat het altijd droog blijft. Daarnaast produceert Bucas zonreflecterende dekens en antibacteriële voeringen. En niet te vergeten de Buzz-Off en Buzz-Off Zebra vliegendekens die het paard beschermen tegen (stekende) insecten. Daarnaast heeft Bucas ook andere paard-gerelateerde producten. Bekijk snel ons volledige Bucas assortiment!

Bucas Buzz-Off Full Neck

De Bucas Buzz-Off Full Neck vliegendeken is gemaakt van lichtgewicht fijnmazig mesh welke helpt om zelfs de kleinste insecten bij uw paard weg te houden. Daarnaast weert de stof UV-straling. Het nekdeel helpt om de hals van uw paard te beschermen. De Bucas Buzz-Off Full Neck is tevens uitgerust met een verwijderbare elastische buikflap, welke naast het beschermen van de buik er ook voor zorgt dat de deken goed op uw paard blijft liggen.

De Bucas Buzz-Off deken kan los of in combinatie met het Bucas Buzz-Off Vliegenmasker gebruikt worden. Deze deken is ook verkrijgbaar met zebrastrepen: Bucas Buzz-Off Zebra Full Neck.

Voordelen

 • Overlappend borststuk voor extra draagcomfort
 • Elastische en afneembare buikflap biedt de buik van uw paard extra bescherming
 • De schouderplooien in de deken zorgen voor extra schouderruimte en een goede pasvorm
 • De gladde schoudervoering helpt schuurplekken te voorkomen
 • De staartflap helpt de staart van uw paard beschermen
 • UV-straling reflecterend

Kleur

Zilver/blauw met navy details

Maten

De Bucas Buzz-Off is verkrijgbaar in de volgende maten: 135, 145 en 155. Om te kijken welke maat uw paard nodig heeft, kunt u de lengte van borst naar achterhand opmeten (A - B). Zie voor meer informatie de afbeelding.

Maten Bucas Dekens
MaatA - B
135183 cm
145198 cm
155206 cm

Wat als de Bucas Buzz-Off Full Neck niet past?

Om te controleren of de Bucas Buzz-Off Full Neck past, mag u de Bucas Buzz-Off Full Neck uit de verpakking halen en naast uw paard houden. Zo kunt u controleren of het past. U mag de deken, wegens hygiënische redenen, niet retourneren als het in aanraking is geweest met uw paard. Indien wij bij terugkomst constateren dat de deken bevlekt, gedragen, paardenhaar bevat, vies ruikt of gewassen is, dan wordt het product niet naar u teruggestuurd. Het komt dan ten bate van een goed doel (lokaal asiel). Aangezien wij vaak geconfronteerd worden met Bucas producten die niet in nieuwstaat worden geretourneerd, moeten wij helaas deze regels hanteren voor het passen en / of terugsturen.

Video's

Product ID: 3753
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Bucas Buzz-Off Full Neck ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
bucas vliegen deken
Door , 08 juli 2017

super deken, raad hem iedereen aan

Beoordelingen 1 - 1 van 1