Brit Care

Brit is een Tsjechisch familiebedrijf in de dierenvoeding met meer dan 20 jaar traditie en ervaring. Ze hechten heel veel waarde aan de gezondheid en het welzijn van hun viervoetige klanten en gebruiken daarom geen ingrediënten die een negatief effect kunnen hebben op de gezondheid van dieren.

Voor elk wat wils!

Hond

Honden zijn er in alle soorten en maten en daar horen natuurlijk ook verschillende behoeftes bij. Zo heeft Brit Care een speciale lijn ontwikkeld voor de kleinere hondenrassen. De Mini Hair & Skin is bijvoorbeeld ideaal voor de kleintjes waarbij de huid en vacht iets meer aandacht nodig hebben en de Mini Sensitive voor de gevoeligere kleine hondjes. Ook voor de extreem grote hondenrassen is er voer op maat, namelijk de Brit Care Giant . Zo weet je zeker dat jouw grote vriend alles binnen krijgt wat hij nodig heeft!

Honden in verschillende levensfases hebben ook uiteenlopende behoeftes. Een puppy moet nog veel groeien en heeft daarom voeding nodig met veel eiwitten en voor een oudere hond kan het op den duur raadzaam zijn om over te stappen op senior hondenvoer. Dit voer bevat minder vet, omdat oudere honden vaak minder actief zijn en snel te zwaar worden.

Voor honden die om wat voor reden dan ook niet genoeg hebben aan gewoon hondenvoer, zijn er allerlei speciale varianten verkrijgbaar. Is jouw hond bijvoorbeeld aan de zware kant, dan biedt Brit Care Weightloss uitkomst. Wanneer je juist een zeer actieve hond in huis hebt, is Brit Care Endurance ideaal. Het bevat alles wat jouw hond nodig heeft om de dag goed door te komen!

Kat

Naast hondenvoeding heeft Brit Care ook een uitgebreid assortiment aan kattenvoer. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten katten in verschillende levensfases en allemaal met een eigen karakter. Zo zijn er katten die grotendeels buiten leven, maar ook katten die het huis nooit verlaten. Vooral deze laatste groep kan veel stress ervaren van veranderingen binnen het huishouden. Brit Care Indoor Anti-Stress kan helpen om deze stress bij je kat tegen te gaan. Ook voor andere speciale situaties heeft de Brit Care lijn een gepaste voeding voor jouw kat. Bijvoorbeeld wanneer je kat een voedselallergie heeft of last heeft van de vacht.

Voor gesteriliseerde katten zijn er maar liefst drie verschillende varianten voer verkrijgbaar. Een variant ter ondersteuning van de urinewegen, voor gewichtscontrole en voor katten met een gevoelige spijsvertering.

Ontdek het volledige assortiment hier:

Toon filters