Bogavital Strong Bones Support Dog

Bogavital Strong Bones Support Dog

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

De botten en pezen van honden in de groei en oudere honden kunnen soms wat hulp gebruiken. Strong Bones Support van Bogavital bevat calcium, vitamines C, D en K en belangrijke sporenelementen die bijdragen aan de gezondheid van de botten en pezen van uw hond. Eén pot bevat 500 gram poeder dat over het voer gegeven kan worden.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Bogavital Strong Bones Support Dog

Uw hond heeft beweging zoals spelen en wandelen nodig om zijn energie kwijt te raken. Daarnaast houdt het de spieren, botten en pezen van uw hond soepel. Met Bogavital Strong Bones Support kunt u de spieren, botten en pezen van uw hond ondersteunen. Het aanvullend diervoeder bevat onder andere calcium, vitamine C en belangrijke sporenelementen die bijdragen aan de gezondheid van het bewegingsapparaat. De vitamine D in het poeder verhoogt de opname van kalk in de botten en vitamine K ondersteunt het behoud van sterke botten. Voor het versterken van de pezen zijn er vitamine C, sporenelementen, ijzer, koper en zink toegevoegd.

Dosering

Per 10 kg lichaamsgewicht kunt u dagelijks 1 afgestreken doseerlepel poeder over het voer geven. Bij langdurig gebruik wordt geadviseerd iedere 3 maanden de toediening gedurende 4 weken te stoppen.

Contra-indicatie

Bogavital Strong Bones Support is niet geschikt voor zogende of lacterende teven.

Inhoud

500 gram

Product ID: 4717
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Bogavital Strong Bones Support Dog ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling