Benodigdheden voor konijnen

Van alles voor je konijn

Onder de categorie benodigdheden voor konijnen vind je producten die jouw konijnen dagelijks nodig hebben, bijvoorbeeld de spullen die je nodig hebt voor de inrichting van het verblijf. Denk hierbij aan een voerbakje, drinkfles of hooiruif. Daarnaast vind je hier borstels, vervoersboxen en producten voor het reinigen van het konijnenverblijf. Het zijn allemaal producten die ervoor moeten zorgen dat je alles in huis hebt om het welzijn van je konijn te waarborgen. Ook zitten er veel producten tussen, die het leven van je konijn leuker kunnen maken.

Medische benodigdheden

De medische benodigdheden voor konijnen zijn producten die ondersteuning geven nadat jouw konijn bijvoorbeeld een operatie heeft ondergaan of een verwonding heeft opgelopen. Daarnaast beschikt Medpets over producten om een wond bij je konijn te beschermen tegen likken en knabbelen zoals het Medical Petshirt of een beschermkraag.

Huisjes

Medpets heeft vele konijnenhuisjes of manden in het assortiment. Een populair konijnenhuisje is het lief! Huis. Dit is een comfortabel huisje dat als onderkomen dient voor je lieve konijn. Dit huisje is gemaakt van zacht pluche materiaal en zorgt ervoor dat je konijn lekker tot rust kan komen. Wil jij je konijn meenemen? Dan is de Savic Reismand Trotter uitermate geschikt. Deze reismand is licht in gewicht en bevat aan de voorkant een metalen deurtje. Aan de bovenkant zit een handvat, zodat je de mand makkelijk kan dragen.

Drinkflesjes

Medpets heeft een groot aanbod drinkflesjes in het assortiment. Deze kunnen verschillen qua grootte, kleur en materiaal. Een populaire drinkfles is de Classic. Deze drinkfles is verkrijgbaar in 6 verschillende groottes en is de must-have in elk konijnenhok. Wil je de fles iets kleuriger hebben? Dan is de Classic Colortone Drinkfles wat voor jou! Deze drinkfles is precies hetzelfde formaat als de Classis, maar dan verkrijgbaar in het rood, blauw of geel.

Toon filters