Benodigdheden voor konijnen

Onder de categorie benodigdheden voor konijnen vind je producten die uw konijnen dagelijks nodig hebben, bijvoorbeeld de spullen die je nodig hebt voor de inrichting van het verblijf. Denk hierbij aan een voerbakje, drinkfles en hooiruif. Daarnaast vind je hier borstels, vervoersboxen en producten voor het reinigen van het konijnenverblijf.

Medische benodigdheden

De medische benodigdheden voor konijnen zijn producten die ondersteunen nadat uw konijn bijvoorbeeld een operatie heeft ondergaan of een verwonding heeft opgelopen. Daarnaast beschikt Medpets over producten om een wond bij je konijn te beschermen tegen likken en knabbelen zoals het Medical Petshirt of een beschermkraag.

Toon filters
Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten