Benodigdheden voor knaagdieren

Onder de categorie benodigdheden vind je producten die jouw knaagdieren dagelijks nodig hebben, zoals bodembedekking, drinkflessen en producten voor de reiniging van het knaagdierenverblijf. Daarnaast bestaat deze categorie uit verschillende verzorgingsproducten, toiletten, vervoersboxen, hamsterkooien en zomerattributen

Drinkbakken en -flessen

Een groot gedeelte van deze categorie bestaat uit drinkbakken en -flessen. De drinkflessen zijn ideaal om aan een knaagdierkooi te hangen. De Perplast Drinkfles Drinky is een drinkfles voor konijnen en knaagdieren. De drinktuit is voorzien van twee kogeltjes om lekken te voorkomen. Deze drinkfles is erg makkelijk op te hangen en is voor je konijn makkelijk te gebruiken. Naast het aanbod drinkflesjes heeft Medpets een groot aanbod drinkbakken. Zo zijn er verschillende drinkbakken voor zowel binnen- als buitenshuis. Een populaire drinkbak uit deze categorie is de Beeztees Keramiek Hamsterbakje Hozy. Dit is een designer eet- en drinkbak voor hamsters.

Toiletten

Deze benodigdheden categorie voor knaagdieren bestaat voor een deel uit huisdiertoiletten. Deze bestaan uit allerlei soorten vormen en kleuren. De toiletten zijn allemaal makkelijk te reinigen en kunnen bijdragen aan zindelijkheidstraining. Een populair product uit deze productgroep is de Moderna Huisdiertoilet. Dit product is verkrijgbaar in drie vrolijke kleuren en heeft de bovenstaande eigenschappen. Naast dit toilet heeft Medpets er nog een paar in het assortiment, met elk zijn eigen vorm en kleur.

Vervoersboxen

Deze categorie heeft ook een aantal vervoersboxen, ook wel reismanden genoemd. Deze reismanden zorgen ervoor dat je veilig je knaagdier kunt vervoeren. Deze reismanden hebben elk hun eigen vorm en kleur, maar hebben allemaal hetzelfde bovenstaande doel. Een populaire reismand in deze categorie is de Savic Reismand Trotter. Deze mand is erg licht in gewicht en bevat een handig handvat, waardoor je het makkelijk kunt tillen.

Toon filters