Beaphar Puppy Pads

Beaphar Puppy Pads

Beaphar Puppy Pads zijn vochtabsorberende trainingsmatten bedoeld om puppy's te leren hun behoefte te doen op een plaats waar u dat wilt.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Beaphar Puppy Pads

Met de Puppy Pads van Beaphar kunt u uw puppy leren om de behoefte te doen op de plaats waar u dat wilt. Een Puppy Pad is een vochtabsorberende trainingsmat die helpt om uw puppy zindelijk te maken. Dankzij de trainingsmat blijft de omgeving droog en schoon.

Toepassing

Zorg ervoor dat de Puppy Pad altijd op een vaste plaats ligt zodat uw puppy deze weet terug te vinden. Om uw puppy aan te moedigen de behoefte op de mat te doen kan Beaphar Puppy Trainer worden ingezet. Deze vloeistof maakt de mat zeer aantrekkelijk voor uw jonge hond.

De trainingsmat kan tevens worden gebruikt als ondergrond bij voer- en drinkbakken of wanneer uw hond of kat haar nest werpt.

Afmeting

60 x 60 cm

Inhoud

7 stuks

Product ID: 3105
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Beaphar Puppy Pads ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Prettig werken
Door , 30 november 2018

Wij gebruiken ze om op schoot te leggen als we de puppen flessen. Werkt ideaal!

Multifuntioneel te gebruiken
Door , 18 mei 2015

Handige matten, niet alleen voor puppytraining. Ik gebruik ze voor mijn oudere honden. Die kunnen niet zo goed meer netjes waterdrinken, omdat alles wat moeizamer gaat. Ik leg een mat onder de voer-en waterbak, zodat alles daarop valt. Oudere honden glijden ook gemakkelijker weg op gladde vloeren als ze eten of drinken, maar met zon mat eronder staan ze wat stabieler. Verder ook te gebruiken bij erge diarree. Ik leg dat een mat op hun slaapkussen, met daar overheen een katoenen deken die ik op 60 graden kan wassen. Dan blijft het kussen tenminste schoon en hoef je niet steeds die hoes te wassen.

Beoordelingen 1 - 2 van 2