Arthroluxyl Senior

Arthroluxyl Senior

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Arthroluxyl Senior is een voedingssupplement voor een gezond bewegingsapparaat van oudere honden.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Indicaties

Arthroluxyl Senior is een aanvullend diervoeder dat ingezet kan worden voor behoud van soepele gewrichten bij oudere honden. De bestanddelen in Arthroluxyl spelen een rol bij de mineraalhuishouding. Arthroluxyl Senior helpt bij het in stand houden van de juiste verhouding calcium/fosfor/fluor in bot en pees. Deze verhouding is zeer belangrijk voor de opbouw van weefsel en skelet. Door de speciale, natuurlijke samenstelling is Arthroluxyl Senior geschikt voor oudere honden van alle rassen.

Toediening en dosering

Men kan de smakelijke tabletten rechtstreeks of samen met het voer toedienen. Het heeft de voorkeur de tabletten in de ochtend toe te dienen.

Dosering:

  • < 25 kg: Startdosering 1 x per dag 1 tablet; onderhoud 1 x per dag 0,5 tablet.
  • > 25 kg: Startdosering 1 x per dag 2 tabletten; onderhoud 1 x per dag 1 tablet.

De startdosering moet minimaal 1 maand gegeven worden, daarna kan op de onderhoudsdosering worden overgegaan (ook minimaal 1 maand). Arthroluxyl Senior kan als kuur opgestart worden, maar kan indien nodig ook continu gegeven worden.

Samenstelling

D-glucosamine sulfaat, salix, harpagophytum, taraxacum, urtica, rutine, mangaan ascorbaat, magnesium, calcium, fosfor, ijzer, koper, zink, kobalt, molybdeen.

Product ID: 2421
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Arthroluxyl Senior ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Middel tegen Artrose
Door , 01 mei 2018

Gezien de vele positieve reviews lagen mijn verwachtingen iets hoger. Onze hond blijft gelukkig wel bewegen maar dat deed ze ook toen ze alleen met glucosamine werd ondersteund. Ik had gehoopt dat ze er beter door ging bewegen. Ze is er dus niet soepeler door geworden.

fantastisch!
Door , 12 februari 2018

Sinds we deze pillen slikken zijn we weer soepeler en hebben minder last van onze gewrichten (Heupen, knieen, enkels, polsen, vingers)

een wondertje
Door , 10 april 2017

Onze Bichon Frisée mix van ruim 15 kreeg steeds meer last van zijn gewrichten - hij bewoog moeilijker, kreunde als hij in zijn slaap omdraaide, sliep veel. Van de dierenarts pijnstilling gekregen, maar niet gebruikt (nog), want onze hond heeft ook een gevoelige maag. Om een lang verhaal kort te maken, na 3 weken de Arthroluxyl Senior gebruikt te hebben (1 pil per dag), ging hij uit zichzelf weer speelgoed pakken, tegen ons opstaan en was hij sowieso veel beweeglijker en vrolijker. Hij lijkt jaren jonger, daarom is dit voor ons is geweldig spul; een klein wondertje dus.

Perfekt
Door , 02 november 2016

Door operaties aan beide heupen en rechtervoorpoot had mijn hond Caley (6 jaar)problemen met bewegen, opstaan e.d. Sinds het gebruik van Arthroluxyl zijn de problemen grotendeels verdwenen en is ze weer in staat om achter een bal of stok aan te rennen. Dus wat mij betreft een aanrader ofschoon ik me realiseer dat niet elke hond hetzelfde zal reageren op dit supplement.

Arthroluxyl
Door , 07 september 2016

Volgens mij helpt dit middel bij twee ervaringen met mijn honden, bewijzen kan ik niet

Super
Door , 05 juli 2016

Mijn hond gebruikt arthrolux senior ongeveer een jaar. Zijn klachten werden meteen minder. We zijn er heel blij mee

Beoordelingen 1 - 6 van 17