Vetoquinol

Vetoquinol is in meer dan tachtig jaar uitgegroeid van een kleine apotheek tot een internationaal bedrijf met filialen in 25 landen. Vetoquinol heeft innovatieve producten en diensten om te voldoen aan de behoeftes van dierenartsen, huisdiereigenaren en veehouders. Het assortiment bestaat uit een breed aanbod aan geneesmiddelen, voedingssupplementen en verzorgingsproducten voor huisdieren, landbouwdieren en paarden.

Huisdieren

De producten voor huisdieren zijn effectief en eenvoudig te gebruiken. Ze hebben een goede smakelijkheid voor een makkelijke opname.

Landbouwdieren

De producten voor vee bestaan uit geneesmiddelen en voedingssupplementen die bijdragen aan de gezondheid van het welzijn van landbouwdieren.

Paarden

Vetoquinol biedt verschillende voedingssupplementen aan om paarden te helpen fit te blijven en te ondersteunen bij verschillende niveaus van presteren.

Producten

  • Stress: Zylkène is een supplement dat ondersteuning biedt aan honden, katten en paarden bij spanningen.
  • Gewrichten: Flexadin Advanced en Flexadin Plus ter ondersteuning van de gewrichten.
  • Nieren en urinewegen: Ipakitine ondersteunt de nierfunctie van honden en katten en Vetoquinol Care - Blaasgruis helpt struviet te verminderen bij herhaalde struvietsteenvorming.
  • Weerstand: Enisyl-F draagt bij aan een verhoogde weerstand bij katten en kittens. Energie geeft je huisdier meer energie en is aangevuld met vitaminen en mineralen.
  • Huid: Skin Care Omega 3-6 biedt jouw hond of kat ondersteuning bij overmatig haaruitval en ondersteunt een gezonde huid en vacht. Aluspray is een zilverspray en biedt ondersteuning als jouw hond, kat, paard, rund of schaap wondjes heeft.
  • Spijsvertering: Vetoquinol Care Haarballen helpt als jouw kat last heeft van haarballen. Het verweekt de haarballen en zorgt voor een vlotte doorgang.
  • Ogen en oren: de Eye Care en Ear Care verzorgen en reinigen de ogen en oren.
  • Kunstmelk: Milkocat en Milkodog zijn melkvervangers voor de moedermelk.