Tuindieren

Op Medpets.nl vind je een groot assortiment aan voer en benodigdheden voor tuindieren zoals vogels, egels, eekhoorns en insecten. Maak jouw balkon of (stads)tuin nog aantrekkelijker voor tuindieren door een diervriendelijke omgeving te creëren.

Tuindieren zijn op zoek naar schuil- en nestplaatsen, voedsel en vooral een veilige plek. Deze dieren zijn van nature zelfvoorzienend maar kunnen altijd extra hulp gebruiken. Ons assortiment biedt diverse voedselbronnen, schuilplekken en andere accessoires om de dieren te ondersteunen.

Diervriendelijke omgeving

Een diervriendelijk balkon of (stads)tuin moet aan enkele voorwaarden voldoen om een aangenaam milieu te creëren voor deze dieren. Je kunt de dieren een waterbron bieden door middel van een vogelbad of waterbak. Een rijke variatie aan bloemen en planten maakt het aantrekkelijk voor vlinders, lieveheersbeestjes en andere insecten om zich te nestelen in jouw tuin. Struiken, klimplanten en bomen met zaden en vruchten maken het aantrekkelijk voor vogels om zich in jouw tuin of op jouw balkon te vestigen. Daarnaast kun je er voor zorgen dat de dieren zich nog beter thuis voelen door middel van bijvoorbeeld een egelhuis, eekhoornvoer of een insectenhotel.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten