TREATZ

Dutch A Brand is een conceptontwikkelaar in de dierenvoeding industrie. In 2018 is het merk Treatz opgericht. Treatz ontwikkelt heerlijke traktaties in een aantrekkelijke verpakking en voor een aantrekkelijke prijs. Treatz heeft snacks voor honden én voor katten.

Macarons voor honden

De overheerlijke macarons van Treatz zorgen voor een ware smaaksensatie. De macarons zijn in verschillende smaken verkrijgbaar. Houdt jouw hond van kip? Dan kan je jouw trouwe viervoeter verrassen met de Macaron Kip. Houdt jouw hond toch meer van rund? Dan is wellicht de Macaron Beef geschikt voor je hond. De macarons zijn ook verkrijgbaar in aardbei en pinda.

Mergpijpjes voor honden

De mergpijpjes van Treatz zijn overheerlijke hondenkoekjes in de vorm van mergpijpjes. De mergpijpjes zijn verkrijgbaar in verschillende smaken. Verras je hond met de overheerlijke Mergpijpjes Beef, Kip, Lam of Zalm. Tevens zijn de koekjes verkrijgbaar in het groot en in het klein.

Traktaties voor katten

Katten verdienen soms ook een lekkere snack of tussendoortje. Treatz heeft heerlijke natuurlijke snacks zonder geur- en smaakstoffen. Kies voor de Treatz zijdeworm of de smakelijke garnaaltjes. De keuze is reuze!