Terra Canis

Terra Canis

Medpets heeft verschillende producten van Terra Canis in haar assortiment. Het merk Terra Canis gebruikt alleen 100% natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit. Dit zijn alleen ingrediënten die ook geschikt zijn voor menselijke consumptie. Op deze manier weet jij dat jouw hond het allerbeste krijgt! Terra Canis heeft verschillende lekkere voedingen, maar ook speciaal voer voor gevoelige honden zoals hypoallergeen, graanvrij en light voer.

Terra Canis Hypoallergeen

Wanneer jouw hond een voedselallergie heeft, kun je hem het natvoer van Terra Canis Hypoallergenic aanbieden. Deze hypoallergene voedingen bevatten altijd één bron van proteïne, zoals struisvogel, kangoeroe of paard. Het natvoer wordt buiten het vlees aangevuld met groenten. Deze hypoallergene voeding is graanvrij en rijk aan vitamines!

Buiten het hypoallergene natvoer heeft Terra Canis ook nog overheerlijke hypoallergene snacks. Met de Terra Canis Canipé Hypoallergenic kan jij jouw gevoelige viervoeter ook verwennen met lekkere krokante snackballen.

Graanvrije voeding

Sommige honden kunnen erg gevoelig reageren op granen of zijn erg kieskeurige eters. Terra Canis heeft daarom een speciale graanvrije lijn voor honden samengesteld. Dit natvoer is er in diverse vleessmaken en is aangevuld met verschillende groentes en natuurlijke voedingssupplementen. Ook deze voedingen bevatten de hoogste kwaliteit aan ingrediënten. Dat wordt smullen!

Voor viervoeters met overgewicht

Speciaal voor honden die (iets) te dik zijn is er Terra Canis Light. Een hond met (aanleg voor) overgewicht heeft een verhoogd risico op suikerziekte, hartaandoeningen, ademhalingsmoeilijkheden, gewrichtsklachten en vachtproblemen. Voor deze honden is er Terra Canis Light. Terra Canis speelt in op de natuurlijke behoefte van de hond. Dit natvoer bevat naast kippenvlees ruim 50% groenten en is daarnaast calorie- en vetarm. Door de toegevoegde psylliumvezels heeft jouw hond sneller een verzadigd gevoel.

Heerlijke krokante brokken!

Buiten het natvoer heeft Terra Canis ook smakelijk droogvoer. Deze hondenbrokken van Terra Canis Canireo zijn graanvrij en heerlijk krokant gebakken. Net als het natvoer is het droogvoer geproduceerd met ingrediënten die geschikt zijn voor menselijke consumptie. Het verse verwerkte vlees in de brokken is gecombineerd met gezonde groenten, fruit, kruiden en natuurlijke voedingssupplementen.

Aanvullende voedingssupplementen

Elk baasje wilt het beste voor zijn of haar huisdier. Terra Canis heeft verschillende voedingssupplementen gemaakt, waaronder de Golden Paste en Gold Rush. De Golden Paste is een speciale superfood pasta met kurkuma en kokosolie, deze pasta ondersteunt het immuunsysteem en is bereid uit een eeuwenoud recept uit de Ayurveda-therapie. Deze therapie met kurkuma draagt bij aan het in balans brengen van jouw viervoeter. Ook heeft Terra Canis de Gold Rush, dit is een unieke mix van 5 oliën. Dit unieke oliemengsel bestaat uit hennep-, lijnzaad-, argan-, rozenbottelzaad- en komijnolie. De Gold Rush heeft een ondersteunde werking en is vooral aan te raden voor honden die op dieet zijn.