Terra Canis

Terra Canis

Carnivoren

Honden zijn carnivoren, vleeseters. Hun eetpatroon bestaat dan ook uit veel vlees en slechts kleine hoeveelheden groenten, kruiden en fruit. Het voer van Terra Canis is gebaseerd op deze wetenschap en wordt geproduceerd met enkel verse ingrediënten waaronder verschillende soorten vlees, groenten, fruit, kruiden en maximaal 10% granen. Het nat- en droogvoer en de snacks zijn vrij van suiker, slachtafval, toegevoegde smaakstoffen en andere conserveringsmiddelen. Er is een Terra Canis voor elke levensfase en levensstijl. Zo bevat voer voor pups extra silicium en calcium ter ondersteuning van de botten.

Graanvrij

Het assortiment van Terra Canis omvat ook een lijn met graanvrije voeding. Iedere variant van dit natvoer bevat slechts één bron van proteïne en is daardoor geschikt voor honden met een voedselallergie of -intolerantie.

Glutenvrij

Wanneer jouw hond een glutenallergie heeft, kun je hem Terra Canis Classic geven. Dit voer is vrij van gluten en is verkrijgbaar in velen smakelijke smaken.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten