Sensipharm

Sensipharm

Sensipharm is al zeker 30 jaar een gespecialiseerd farmaceutisch bedrijf dat verschillende voedingssupplementen op de markt heeft gebracht op basis van chinese kruiden. Sensipharm heeft supplementen voor paarden, honden, katten en knaagdieren. Hierbij worden alleen natuurlijke ingrediënten gebruikt, waaronder mineralen, vitaminen, aminozuren, enzymen, kruiden en plantenextracten. De supplementen van Sensipharm dragen op verschillende vlakken bij aan de gezondheid van jouw huisdier. Zo zijn er tabletten voor onder andere de huid, vacht, blaas- en nierfunctie, ouderdomsverschijnselen, blaas en spieren en gewrichten.

Een gezonde vacht

Heeft jouw huisdier een gezonde vacht? Sensipharm heeft verschillende producten die bijdragen aan het verminderen van vervelende kriebels of een ondersteunde werking hebben om de huid van binnenuit te verzorgen. Zo heeft Sensipharm verschillende beschermende sprays tegen micro-organismen of om het likken van de geprikkelde vacht tegen te gaan. Buiten de handige sprays zijn er ook tabletten, zoals de Sensipharm Monoderma Dry - Kleine huisdieren en Sensipharm Monoderma Dry - Hond. Deze tabletten ondersteunen de huid van binnenuit, door hitte te koelen, de huid te hydrateren en productie van vloeistoffen te bevorderen. Dit draagt bij aan het verminderen van vervelende kriebels.

Soepele gewrichten

Sommige huisdieren kunnen extra ondersteuning gebruiken voor soepele gewrichten en spieren. Sensipharm heeft verschillende tabletten die jouw huisdier ondersteunen om zich weer soepel voort te kunnen bewegen. Deze tabletten zijn er voor kleine huisdieren, honden, katten en knaagdieren.

Blaas- en nierfunctie

Sommige huisdieren hebben net wat meer aandacht nodig dan de andere. Heeft jouw huisdier bijvoorbeeld blaasproblemen? Of zoek je ondersteuning voor de nieren? Sensipharm heeft voor deze dieren aanvullend diervoeder ontwikkeld. Zo draagt het aanvullende voer voor huisdieren met blaasproblemen bij aan een goede vochtbalans. Daarnaast is er speciaal voor huisdieren, met een verminderde nierfunctie, een speciaal voedingssupplement dat een reinigende werking heeft van de nieren en tegelijkertijd bijdraagt aan een goede vochtbalans.

Ouderdomsverschijnselen

Als huisdieren ouder worden, kunnen ze last krijgen van verschillende kwaaltjes. Om deze kwaaltjes te ondersteunen zijn er verschillende producten van Sensipharm die het ouderdom ondersteunen, zodat jullie nog lang van elkaar kunnen genieten!

Sensipharm voor paarden

Speciaal voor paarden die last hebben van mok, kloven of korsten in de kootholte is er Sensipharm Mokzalf. Deze zalf ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en kootholte van het paard.

Verpakking

Alle verpakkingen met voedingssupplementen in de vorm van tabletten zijn verpakt in een hersluitbaar gripzakje. Hierdoor kun je de tabletten gemakkelijk bewaren en nemen ze tijdens het opbergen weinig ruimte in beslag.

Toon filters