Sebomild-P Shampoo

Sebomild-P Shampoo

Sebomild - P Shampoo is niet meer verkrijgbaar. Een alternatief op deze shampoo is Solitic Shampoo.

Sebomild P shampoo is speciaal ontwikkeld voor honden en katten met matige huidproblemen van keratoseborroeïsche aard.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Sebomild - P Shampoo is niet meer verkrijgbaar. Een alternatief op deze shampoo is Solitic Shampoo.

Sebomild-P Shampoo

Problemen van keratoseborroeïsche aard wil zeggen dat er een te snelle celdeling in de kiemlaag van de huid plaatsvindt en dat de talgproductie verstoord is. Dit kan zowel een te droge als een te vette huid tot gevolg hebben. Vaak gaat de aandoening gepaard met huidschilfers. Deze shampoo bevat een groot aantal reinigende bestanddelen, is ongeparfumeerd en heeft een huidneutrale zuurgraad.

Werkzame bestanddelen

Het specifieke van Sebomild P shampoo is de synergetische combinatie van verschillende bestanddelen. Synergetisch wil zeggen dat het effect van deze meerdere bestanddelen gecombineerd, groter is dan elk van de bestanddelen afzonderlijk zou kunnen bereiken. Deze shampoo remt het schilferen, verwijdert de overtollige hoorncellen en talg en helpt bij de controle van de natuurlijke microbiële flora van de huid. Daarnaast wordt de huid meer gehydrateerd door ammonium lactaat en chitosanide.

Chitosanide is een natuurlijk polymeer dat een beschermende film op de huid vormt. Een polymeer is kortweg gezegd de scheikundige benaming voor een molecuul dat uit meerdere onderdelen bestaat. Chitosanide hecht zich samen met de spheruliten aan de huid en de haren van het dier. Het reguleert het vochtgehalte van de huid. Pirocton olamine draagt verder bij aan de microbiële balans van het ecosysteem van de huid. Sebomild P shampoo bevat eveneens Spherulietenen essentiële oliën. Spherulieten zijn microscopisch kleine bolletjes, die de werkzame stoffen geleidelijk afgeven en daarmee voor een langdurige werkzaamheid zorgen.

Product ID: 995
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Sebomild-P Shampoo ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Goed goedje
Door , 08 september 2015

Aangeraden door de dierenarts bij mijn hond met een droge, schilferende maar niet jeukende huid. Was na 1 keer wassen al helemaal goed! Is een prijzig flesje maar het is wel een kwalitatief goed product. Ik heb er overigens twee jaar mee gedaan. Neutrale geur.

Beoordelingen 1 - 1 van 1