Sanimed Hondenvoer

Sanimed Hondenvoer

Natuurlijk ingrediënten

Sanimed Veterinary Nutrition is dieetvoer met volledig natuurlijke ingrediënten welke speciaal is ontwikkeld voor de aangepaste behoeften van honden met diverse aandoeningen. Sanimed (dieet-)voer bevat alleen hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten zonder toevoeging van synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Sanimed Veterinary Nutrition beschikt over uitgebreide wetenschappelijke kennis en ervaring met betrekking tot de effectiviteit en productie van (dieet-)voer.

Optimale behandeling en preventie

De Sanimed dieetvoeders zijn ontwikkeld door Prof. Dr. Ir. Anton Beynen en worden geproduceerd door Vobra Special Petfoods B.V. te Veghel. Het bedrijf produceert en distribueert alleen voeders voor honden en katten en heeft sinds 1932 ervaring op het gebied van diervoer. De (dieet-)voeders zijn speciaal ontwikkeld voor een optimale behandeling (curative) of voorkoming (preventive) van diverse aandoeningen. Het Sanimed dieetvoer kan levenslang gegeven worden voor alle hondenrassen. Het hondenvoer van Sanimed is te verdelen in twee grote voerlijnen, namelijk Sanimed Curative en Sanimed Preventive. Hieronder zullen deze voerlijnen beschreven worden.

Sanimed Curative

'Curative' dieetvoer van Sanimed is speciaal ontwikkeld ter behandeling van honden met diverse aandoeningen. Je kunt hierbij denken aan hypoallergeen voer of voer dat speciaal is samengesteld om klachten aan blaas, nieren, lever, gewrichten, maag, darmen, struviet, hartfalen of overgewicht te behandelen. Dit voer kun je bij Medpets.nl online bestellen, hiervoor moet er een akkoord gegeven worden op de disclaimer. Een voorbeeld van een zak voer uit deze voerlijn is de Sanimed Anti Struvite Dog. Dit smakelijke dieetvoer is ter voorkomen van struvietstenen/kristallen bij je hond. Struviet is de vorming van kristallen in de urineblaas en bestaat voornamelijk uit magnesium, ammonium en fosfaat. Wanneer deze kristallen bij elkaar komen kan het resulteren in blaasstenen. Blaasstenen kunnen pijn doen bij honden en problemen geven met plassen.

Sanimed Preventive

Sanimed Preventive is samengesteld ter voorkoming van ziektes bij honden. Het motto van deze voerlijn is dus ook ''voorkomen is beter dan genezen''. Sanimed Preventive is het zogenaamde onderhoudsvoer voor gezonde honden die we graag ook gezond willen houden. Je kunt Sanimed Preventive lijn uiteraard ook bij Medpets bestellen. Medpets heeft namelijk deze voerlijn volledig ingekocht. Een populaire droogvoeding uit deze voerlijn is de Sanimed Adult Dog. Dit heerlijke hondenvoer is een volledige voeding voor volwassen honden. Dit voer is volledig afgestemd op de specifieke behoeften aan voedingsstoffen van volwassen honden van alle hondenrassen. Volwassen honden groeien niet meer en daarom dient de lichaamsconditie extra gecontroleerd te worden. Zo is dit voer rijk aan omega 3-vetzuren om de conditie van botten, huid en vacht te bevorderen.

Sanimed hondenvoer kopen

Sanimed hondenvoer kun je eenvoudig bestellen bij Medpets. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment Sanimed hondenvoer. Of je hond nou voer nodig heeft ter ondersteuning van een aandoening aan de blaas, nieren, lever, hart, gewrichten, maag, darmen, bij Medpets vind je geschikt Sanimed hondenvoer. Ook om je hond gezond te houden is er Sanimed hondenvoer verkrijgbaar.

Toon filters