Royal Canin Health / Care Nutrition

De Royal Canin Health / Care Nutrition voerlijn bestaat uit allerlei soorten voedingen voor een specifiek gezondheidsdoel. Zo bestaat deze voerlijn uit verschillende soorten droog- en natvoer, uiteenlopend van voer tegen haarballen tot aan voer voor honden of katten met een gevoelige spijsvertering.

Voor de gezondheid van je hond of kat

Daarbij bestaat deze voerlijn ook uit voedingen voor het gebit, gesteriliseerde of gecastreerde katten, katten die buiten- of binnen leven, kieskeurige katten of katten met overgewicht. Voor elk ondersteunend aspect is er wel een specialistisch voeding beschikbaar. Royal Canin heeft voor elke leeftijdcategorie apart droog- of natvoer met de leeftijdspecifieke ondersteuningen. Zo heeft de kitten variant een extra focus op een gezonde groei, de volwassen variant op de ondersteuning van de vacht en gewrichten, en de 7+ variant op de ondersteuning van de nieren en de vacht.

Sportieve honden

Voor de sportieve volwassen honden bestaat er de Royal Canin Sporting Energy 4100 en de Royal Canin Sporting Trail 4300. Deze droogvoedingen hebben een aangepaste energiebehoefte voor sportieve honden die meer energie nodig hebben. Dit voer geeft meer energie en ondersteunt de sterke spieren en gewrichten. Zo kunnen sportieve honden net dat stapje extra zetten. Ook honden die regelmatig met je hardlopen of meegaan met fietstochten, kunnen baat hebben met deze energierijke voedingen.

Gesteriliseerd of gecastreerde katten

Katten die gesteriliseerd of gecastreerd zijn krijgen te maken met een verandering in de hormoonhuishouding. Het gedrag en de behoeften zullen hierdoor veranderen. Kans op overgewicht wordt groter, want je kat heeft minder calorieën nodig. Een aangepast dieet is een handige optie voor je kat.

Kieskeurige eters

Katten kunnen erg kieskeurige eters zijn. Zo selecteert de ene kat zijn voer op basis van geur en de andere op basis van smaak of structuur van het voer. Bij katten die het voer op basis van smaak uitkiezen kunnen terecht bij de Royal Canin Savour Exigent. Dit voer bevat twee soorten brokjes met een verschillende vorm, samenstelling en textuur. Hierdoor wordt het voer smakelijker en bevordert het tevens de acceptatie van smaak-kieskeurige katten. Bij katten die het voer selecteren op basis van geur, wordt gebruikt van lekkere ingrediënten met heerlijke aroma's. Daarmee zal het voer extra lekker ruiken voor je kat. Katten die het eten selecteren op basis van structuur kunnen beter gaan voor speciaal natvoer. Royal Canin Instinctive in Jelly bestaat uit heerlijke stukjes vlees in een natte gelei. Extra smakelijk en is tevens makkelijk weg te kauwen voor je kat.

Buiten- of binnenlopende katten

Veel katteneigenaren laten hun kat ook vaak buiten lopen, maar er zijn er ook een hoop die dat niet doen. In beide gevallen kun je kiezen voor specialistisch voer. Het activiteitsniveau ligt bij binnenlopende katten vaak iets minder hoog, dan bij katten die deels buiten lopen. De Royal Canin Indoor 27 is speciaal aangepast op de voedingsbehoefte van je binnenkat. Dit uit zich in een aangepast caloriegehalte en daarnaast zijn de ingrediënten goed verteerbaar. Dit zal tevens de geur van de ontlasting doen verminderen. Bij Royal Canin Outdoor ligt de focus op volwassen katten die vaak buiten lopen. Dit voer ondersteunt de natuurlijke weerstand en geeft extra ondersteuning aan de botten en gewrichten van je buitenkat.

Toon filters