Relyte

Relyte

Relyte is niet langer leverbaar. Klik hier voor een alternatief product.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Gratis verzending vanaf €49,-
  • Voor 20:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Relyte

Relyte is een rehydratie concentraat om vocht en electrolyten bij uw paard op peil te houden.

Tijdens de training en algemene oefeningen verliezen alle paarden middels het zweten electrolyten (die van essentieel belang voor het lichaam zijn). Onderzoek heeft aangetoond dat de verhoudingen van verloren elektrolyten kan variëren afhankelijk van het type training en klimatologische omstandigheden. Relyte is daarom met name gunstig voor: paarden die snel en veel arbeid moeten verrichten in een korte periode in koel weer. Het helpt om het melkzuur dat zich ophoopt in de spieren op een normaal niveau te behouden wat waardoor uw paard geen last krijgt van spierstijfheid, vermoeidheid en kramp. Relyte is in vloeibare en poedervorm verkrijgbaar.

Relyte vloeibaar

Relyte vloeibaar is een sportdrank die de electrolyten- en vloeistoffenniveaus helpt op peil te houden na (zware) inspanning. Het draagt bij aan een sneller herstel na fysieke inspanning en bevordert de vochtopname tijdens wedstrijden. Dit supplement kan ook gegeven worden na vervoer in een trailer of vliegtuig en is geschikt voor paarden die in een korte periode zware inspanningen of arbeid verrichten.

Relyte poeder

Relyte in poedervorm levert electrolyten aan paarden die veel inspanningen moeten leveren over een korte periode. Met name sportpaarden zijn gebaat bij het gebruik van relyte poeder.

Ingrediënten

Elke dagelijkse dosering van 30 gram bevat: Natrium; 7.3g, Chloride; 9,2 g, Kalium; 3,1g., Magnesium; 114mg, Sulfaat; 453mg, Citraat; 5g, Bicarbonaat; 3.6g. Relyte bevat geen suiker, lactose of tafelzout maar specifieke alkalische elektrolyten gemengd met bicarbonaat en citraat. Het is zuinig in gebruik en verkrijgbaar als een poeder in 5kg emmers.

Product ID: 1709
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Relyte ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten