Purina Pro Plan

Purina Pro Plan

Purina vindt dat huisdieren en mensen uitstekend bij elkaar passen; dit principe vormt dan ook al 85 jaar de drijfveer voor de ontwikkeling van voer voor huisdieren.

Purina streeft ernaar om voer te maken dat jouw kat of hond graag eet. Gezonde voeding heeft namelijk weinig zin als huisdieren hun bakje laten staan. Of nog vervelender: als het voer moeilijk verteerbaar is, waardoor je huisdier er uiteindelijk niets aan heeft. Als een kat haar neus ophaalt voor bepaalde voeding of een hond last krijgt van zijn spijsvertering, begint Purina het proces van voren af aan. Dankzij deze standaard is het nu een vooraanstaand bedrijf op het gebied van optimale huisdierenvoeding.

Er zijn strenge regels voor het maken van huisdierenvoeding. Wanneer je voer koopt voor je hond of kat, kun je er eigenlijk altijd gerust op zijn dat de samenstelling voldoende is voor een dagelijkse portie. Purina beschouwt deze industriestandaard slechts als uitgangspunt. De producten voldoen niet alleen aan de strenge wetgeving en standaarden, ze zijn vaak ook beter! Purina doet namelijk haar uiterste best om te zorgen dat jouw huisdier optimaal baat heeft bij wat er voorgeschoteld wordt.

Purina Pro Plan

Purina ontwikkelde een innovatief proces wat ervoor zorgde dat echt vlees gebruikt kon worden als hoofdingrediënt in brokjes. Dit proces staat nu bekend als Purina Pro Plan; één van de eerste merken huisdierenvoeding die écht vlees gebruiken. Hier zijn wij van Medpets ook fan van!

Purina Pro Plan heeft verschillende smakelijke honden- en kattenbrokken, voor huisdieren van alle soorten, rassen en leeftijden.

Voor je kat is er Purina Pro Plan Cat, een smakelijke voedingslijn met verschillende soorten droog- en natvoeding. Heeft je kat een gevoelige spijsvertering? Dan is Purina Pro Plan Cat – Delicate een goede keuze. Een echte huistijger die het liefst binnen is, smult van Purina Pro Plan Cat – Housecat. Voor de jonkies is er Purina Pro Plan Cat – Junior en daar is ook heerlijk natvoer van: Purina Pro Plan Cat NutriSavour – Junior.

Voor onze trouwe viervoeters is er een breed assortiment aan voeding, speciaal gericht op leeftijd en ras. Dit loopt uiteen van Purina Pro Plan Dog Adult - Large Breed voor grote volwassen honden tot Purina Pro Plan Dog - Small & Mini – Puppy voor kleine puppy’s. Zo kies je altijd het juiste voer voor jouw hond.

Toon filters