Purina

Purina

Purina streeft ernaar om voer te maken dat jouw kat of hond graag eet. Gezonde voeding heeft namelijk weinig zin als huisdieren hun bakje laten staan. Of nog vervelender: als het voer moeilijk verteerbaar is, waardoor je huisdier er uiteindelijk niets aan heeft! Purina doet haar uiterste best om ervoor te zorgen dat jouw huisdier optimaal baat heeft bij wat er voorgeschoteld wordt.

Purina Pro Plan

Purina ontwikkelde een innovatief proces dat ervoor zorgt dat echt vlees gebruikt kan worden als hoofdingrediënt in brokjes. Dit proces staat nu bekend als Purina Pro Plan: één van de eerste merken huisdierenvoeding die écht vlees gebruiken. Hier zijn wij bij Medpets ook fan van!

Purina Pro Plan heeft verschillende smakelijke honden- en kattenbrokken in het assortiment, voor huisdieren van alle soorten, rassen en leeftijden. Het volledige assortiment bekijk je hier.

Purina Pro Plan Veterinary Diets

Speciaal voor honden en katten met een specifieke aandoening, is er Purina Pro Plan Veterinary Diets. Dit is een lijn met klinische diëten om aan de speciale behoeften van jouw hond of kat te voldoen. Deze reeks voedingen bevat onder andere voedingen voor dieren met leverfalen, diabetes of gewrichtsproblemen. Bekijk hier het uitgebreide assortiment.

Purina Gourmet

Voor heerlijke natvoedingen en zelfs soep voor jouw kat, kun je binnen het assortiment van Purina Gourmet zeker slagen. Zo zijn de recepten van de Nature’s Creations lijn geïnspireerd op de natuur en rijk aan vlees, vis en groenten. Een heerlijke traktatie voor jouw viervoeter!

Toon filters