Petosan

Petosan

Petosan is een speciaal merk met producten voor de mondverzorging van dieren. Het is een familiebedrijf dat al zeker over 200 jaar expert is op het gebied van mondhygiëne. Eerst was de familie alleen gespecialiseerd op mensen, maar de derde generatie van de familie heeft in samenwerking met dierenartsen het merk Petosan voor dieren mogelijk gemaakt. Door de goede kennis van mondhygïene zijn er verschillende tandenborstels ontwikkeld die erg goed zijn voor het reinigen van een hondengebit. Volgens de makers van Petosan is het belangrijk om dagelijks de tanden van je hond te borstelen, want een gezonde hond is een vrolijke hond.

Het assortiment

Het is erg belangrijk om het gebit van een hond goed te verzorgen. Wanneer het gebit van een hond wordt verwaarloosd, kan dit zelfs leiden tot het verliezen van tanden of kiezen. Het is dus erg belangrijk om regelmatig het gebit van jouw hond te reinigen. Petosan heeft in samenwerking met dierenartsen en tandartsen de Petosan Tandenborstel Twinhead ontworpen. Door de borstel in combinatie met Petosan Tandpasta te gebruiken ga je de vorming van tandplak en tandsteen tegen bij je huisdier. Mocht je liever geen tandenborstel gebruiken, kun je ook kiezen voor een Petosan Tandendoekje.

Tandenpoetsen voor puppy’s

Hoe eerder je begint met poetsen, hoe beter. Je kunt een jonge hond laten wennen aan het tandenpoetsen. Petoson heeft daarom ook een set voor puppy’s op de markt gebracht, de Petosan Puppy. Dit is een speciale reinigingsset om het gebit van een puppy te reinigen.

Toon filters