Medicijnen - Supplementen Hobby kleinvee

Medpets.nl beschikt over diverse medicijnen en supplementen voor kleinvee. Denk hierbij aan desinfecterende oplossingen, verzorgende huidsprays, sprays tegen mijten of ondersteunende middelen voor de spieren of gewrichten. Daarnaast zijn er ook producten die de spijsvertering en darmflora ondersteunen.

Anti-parasitaire middelen

Infecties met vliegenlarven (maden) en vliegeneitjes kunnen ook voorkomen bij kleinvee. Het assortiment van Medpets omvat diverse anti-parasitaire middelen ter bestrijding van maden, mijten, luizen en teken. Een populair product in dit segment is de Deltanil Pour-On. Dit product is een bestrijdingsmiddel tegen muggen, vliegen, teken, luizen en andere parasieten op lammeren, schapen en runderen. Deltanil biedt bescherming tot wel 8 weken en is tevens gemakkelijk toe te dienen met behulp van de speciale doseerdop.

Oordruppels

Oordruppels zijn een uitstekende oplossing voor roodheid, kriebels en een geprikkelde huid van de buitenste gehoorgang. Ook kun je de oren van je dier reinigen en verzorgen. De oordruppels zijn pH-neutraal, wat ervoor zorgt dat het niet prikt tijdens het aanbrengen.

Voedingssupplementen

Ook voor de gezondheid van jouw kleinvee heeft Medpets.nl een uitgebreid assortiment medicijnen en supplementen. Deze producten ondersteunen onder andere het herstellend vermogen van de huid, bevorderen de spijsvertering en voorzien het kleinvee van de nodige vitaminen, mineralen en sporenelementen. Een welbekend product die deze ondersteuning kan geven is Verm-X voor Schapen en Geiten. Dit product is een natuurlijk kruidenpreparaat voor schapen en geiten. De ingrediënten in dit voedingssupplement dragen bij aan een optimale darmgezondheid. Dit supplement is eenvoudig door het voer van je schaap of geit te mengen.