Medicijnen - Supplementen Hobbyvarkens

De gezondheid van een varken kan soms wat ondersteuning gebruiken. Op Medpets.nl vind je verschillende medicijnen, supplementen en benodigdheden die bijdragen aan onder andere de gezondheid van de darmen, hoeven, spieren en pezen van varkens. Het is soms belangrijk om jouw varken extra ondersteuning te geven.

Darmen

Wanneer jouw varken last heeft van zijn darmen, biedt Verm-X uitkomst. De korrels bevatten onder andere knoflook, brandnetel en venkel die de darmflora bevorderen. Is de weerstand van jouw varken verzwakt? Dan kun je hem Vit Liquid Multivitamine geven. Dit vitaminemengsel bevat biotine, vitamine C, vitamine B11, vitamine B12, vitamine K3, vitamine E en niacine. Deze ingrediënten dragen bij aan het ondersteunen van het immuunsysteem.

Wondjes

Ook voor het verzorgen van wondjes heeft Medpets een uitgebreid assortiment producten zoals DCP Poederspray, Chenidine en Betadine. Betadine is namelijk een ontsmettingsmiddel dat dient ter verzorging en desinfectie van wonden. DCP Poederspray is een spray voor verlichting van kriebels en de geprikkelde huid. Chenidine is een hydroactive verzorgingsgel voor het herstellend vermogen van de huid, wanneer deze geschaafd of geprikkeld is.

Benodigdheden

Om een bepaald middel toe te dienen heb je vaak een ander product nodig. Denk hierbij aan gaasjes, verband, spuitjes etc. Medpets verkoopt bijvoorbeeld hydrofiele gaasjes. Kruuse Gaaskompres Hydrofiel zijn niet-steriele gaasjes van 100% katoen en hebben 8 lagen. Deze gaasjes nemen veel vocht op, zijn ademend en zeer zacht. Ideaal tijdens het reinigen of afdekken van de geprikkelde huid.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten