Medicijnen - Supplementen Hobbypluimvee

Medpets beschikt over diverse medicijnen en supplementen voor hobbypluimvee. Dit betreft bijvoorbeeld desinfecterende oplossingen, verzorgende huidsprays of mijten sprays. Daarnaast zijn er ook producten voor de spijsvertering en de ondersteuning van de darmflora. Naast deze specifieke middelen zijn er ook middelen die de algemene gezondheid van je pluimvee ondersteunen.

Desinfectie

Medpets heeft voor desinfectie van wonden een bekend ontsmettingsmiddel in het assortiment, namelijk Betadine. Betadine is een ontsmettingsmiddel dat dient ter verzorging en desinfectie van wonden. Dit product is beschikbaar als oplossing, shampoo en scrub.

Anti-parasitaire middelen

Infecties met vliegenlarven (maden) en vliegeneitjes kunnen ook voorkomen worden bij hobbypluimvee. Medpets beschikt over diverse anti-parasitaire middelen ter bestrijding van maden, mijten, luizen en teken. Ook is bloedsluisbestrijding soms noodzakelijk. Daarvoor is onder andere Biosil beschikbaar.

Voedingssupplementen

Medpets heeft diverse voedingssupplementen voor hobbypluimvee. Bijvoorbeeld specifieke supplementen voor herstel van de gezonde huid- en vachtconditie, gezonde luchtwegen en ondersteuning bij lever- en nierklachten. Je kunt ook kiezen voor de algehele aanvulling van vitaminen en mineralen om de weerstand te versterken. Deze voedingssupplementen zijn verkrijgbaar in vloeibare vorm. Een populair voedingssupplement is de Hilton Herbs Immunity Gold for Birds. Dit supplement ondersteunt de weerstand bij pluimvee, vogels en duiven. Dit aanvullend diervoeder is een 100% natuurlijk kruidenmengsel met onder andere Echinacea, vitaminen, mineralen en antioxidanten.

Toon filters
Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten