Medical Pet Shirt

Medical Pet Shirt

Onze harige vrienden zijn meer dan alleen huisdieren; het zijn familieleden, speelmaatjes en trouwe metgezellen. Ze brengen ons vreugde, barmhartigheid, geluk en soms zelfs pantoffels! Verliefd worden op een huisdier is makkelijk, maar tegelijkertijd brengt het ook een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Onze geliefde huisdieren kunnen te maken krijgen met kwaaltjes, ziektes en daaropvolgende behandelingen of zelfs operaties. Om ze dan te beschermen is het Medical Pet Shirt (MPS) ontwikkeld.

Diervriendelijke vervanging van de kraag

Zowel baasjes als huisdieren hebben er een hekel aan: de welbekende kraag. De beschermingskap stoot overal tegenaan en is gewoon erg onhandig. Is jouw hond, kat of konijn net herstellende van huidproblemen of een wond na een operatie of ongeluk? Dan vindt jouw verdrietige dier dat waarschijnlijk al erg genoeg; zijn bewegingsvrijheid afnemen werkt dan alleen maar averechts.

Het Medical Pet Shirt zorgt ervoor dat jouw huisdier op een comfortabele manier kan herstellen van een medische ingreep. Het shirt is gemaakt van een stretchende stof, waardoor jouw huisdier vrij kan rond bewegen. De comfortabele pasvorm helpt jouw hond, kat, of konijn om zich minder onzeker of angstig te voelen, waardoor een snel herstel wordt bevorderd. De binnenzijde van het Medical Pet Shirt is bewust uitgevoerd in een dubbele laag en afgewerkt in een andere kleur, zodat de aanwezigheid en kleur van het wondvocht gemakkelijk kan worden opgemerkt. Het Medical Pet Shirt is ook geschikt voor huisdieren met huidproblemen, incontinentie of loopsheid. Bekijk hier het Medical Pet Shirt Hond, Medical Pet Shirt Kat en Medical Pet Shirt Konijn. Voor honden zijn er bovendien voorpoot en -achterpootmouwtjes beschikbaar.

Een rustgevend effect

Wist je dat huisdieren het fijn vinden als zij ‘ingeklemd’ worden? Hierdoor worden het cortisollevel - het stofje dat voor spanning en zenuwen zorgt - en de hartslag verlaagd. Dit draagt bij aan het genezen van de wond en vereenvoudigd de behandeling door de dierenarts. De lichte druk van het Medical Pet Shirt voelt voor jouw huisdier aan als een zachte knuffel, en geeft zo een rustgevend effect.