Life Guard

Life Guard

Life Guard is een gepatenteerde formule die bijdraagt om een gezond immuunsysteem te behouden, de darmflora te ondersteunen en kippen, eenden, ganzen en ander gevogelte in staat te stellen om te gaan met veranderingen in het milieu. Ook het verbeteren van het lichaamsgewicht, de kwaliteit van de eieren en de huidconditie horen hierbij.

Gezond immuunsysteem

De aanwezigheid van B-vitaminecomplexen, zoals biotine, zijn essentieel voor het eiwit en dooierkwaliteit. In alle Life Guard supplementen zitten deze voedingsstoffen die jouw kip nodig heeft. De vitamines A en E zijn belangrijk voor een gezonde huid en verenkleed. Ook deze vitamines zitten in alle voedingssupplementen van Life Guard. De antioxidanten in de supplementen van Life Guard zorgen op hun beurt weer voor de ondersteuning van de natuurlijke afweer van kippen. Er kan gezegd worden dat alle supplementen van Life Guard ingrediënten bevatten om de algemene gezondheid van je dier te ondersteunen.

Aanbod

Medpets heeft vijftal voedingssupplementen van Life Guard in het assortiment. Een populair supplement is de Life Guard Munt & Knoflook. Dit supplement, speciaal gemaakt voor pluimvee, heeft een mix van knoflookgranules en gedroogde munt. Deze ingrediënten worden toegediend ter ondersteuning van de algemene gezondheid en de bevordering van de eetlust. Een ander populair product van Life Guard is de Tonic. Deze aanvuller is speciaal gemaakt ter ondersteuning van het immuunsysteem. Het bevat een mix van essentiële vitaminen en antioxidanten, welke bijdragen aan een natuurlijke darmflora.