Hobby kleinvee

Medpets is dé online dierenapotheek met een groot assortiment voer, geneesmiddelen, voedingssupplementen en benodigdheden voor jouw hobby kleinvee. Hieronder vallen geiten, schapen, herten, alpaca’s, hangbuikzwijntjes, lama’s en koeien.

Voer

Voor hobby kleinvee beschikt Medpets over smakelijk kwaliteitsvoer van Versele-laga. De Country’s Best lijn van Versele-laga varieert zich in mueslimengelingen, combinatie van korrels, aanvullend voer voor lacterende ooien, onderhoudsvoer en drachtmuesli van Versele-Laga.

Dagelijkse benodigdheden

Naast een goed en ruim verblijf heb je ook dagelijkse benodigdheden nodig voor jouw hobby kleinvee. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Excellent Hooi Feeder of een liksteen om verveling te voorkomen. Voor het desinfecteren van wonden, huid en materialen kun je Dettol gebruiken. Ondanks een goede schoonmaak kunnen dieren toch last hebben van insecten. Behandel daarom op tijd tegen vliegen, dazen en horzels met Edialux VeeRust Super Spray of zet een dazenval in het buitenverblijf.

Medicijnen en supplementen

Naast voer en dagelijkse benodigdheden beschikt Medpets over een ruim assortiment aan medicijnen en supplementen voor hobby kleinvee. De medicijnen en supplementen kunnen dienen ter verlichting, ter voorkoming of ter ondersteuning van uiteenlopende klachten.