Kerbl

Kerbl is een familiebedrijf waarvan de wortels in de veeteelt liggen. Kerbl heeft een uitgebreid assortiment specialistische producten voor boeren, fokkers en dierenliefhebbers. Bij Medpets vind je functionele en hoogwaardige producten van Kerbl voor paarden, honden, konijnen en zelfs voor varkens!

Voor paarden

Wanneer het sneller donker wordt buiten, is het verstandig jezelf en je paard goed zichtbaar te maken. De Kerbl Reflecterende Uitrijdeken heeft een neon gele kleur en is voorzien van reflecterende strepen. Zo is je paard altijd goed zichtbaar in de schemer, het donker of in barre weersomstandigheden. Je wilt zelf natuurlijk goed zichtbaar zijn in het verkeer. Het Kerbl LED Knipperlicht is gemakkelijk vast te maken aan je rijlaars of jas en zichtbaar tot een afstand van 300 m. Tip: gebruik het Kerbl Reflecterend Borsttuig in combinatie met de Reflecterende Uitrijdeken voor extra zichtbaarheid.

Paarden hebben ’s zomers vaak last van vervelende dazen. Met de Kerbl TaonX Dazenval Compleet en de Kerbl TaonX Eco Dazenval kan de rust in de wei eindelijk terugkeren! De dazenval vermindert de aanwezigheid van dazen in de directe omgeving met zo’n 95%!

Verder heeft Kerbl 2 soorten Hengstenkettingen die zorgen voor extra controle, wanneer dit gewenst is. Ook kun je hier terecht voor een handige EHBO-set, de Kerbl First Aid Riding Out Set. Zo heb je alles bij de hand om eerste hulp te verlenen, mocht er een ongelukje gebeuren wanneer jij buiten met je paard of pony aan het rijden bent. Ga je met je paard naar een wedstrijd of moet hij vervoerd worden? Bekijk dan ook de handige Kerbl Hooizak.

Voor andere dieren

Is jouw hond een echte smeerpoets? Met de Kerbl Grooming Glove maak je de poten en vacht van je hond snel en eenvoudig schoon. Ga je op pad met je hond, bijvoorbeeld naar het bos, en wil je niet dat je auto een bende is wanneer je thuiskomt? Dan is de Kerbl Kofferbak Beschermhoes hét perfecte hulpmiddel. De hoes beschermt de kofferbak en bumper van de auto tegen haren, krassen, vieze luchtjes en vlekken.

Blijft jouw konijn ’s winters buiten? Met de Kerbl drinkfles NoFrost hoef je niet bang te zijn dat jouw dier tijdens de koude winterdagen met een bevroren drinkfles zit. De NoFrost drinkfles is namelijk verwarmd, dubbelwandig geïsoleerd en vorstvrij tot -20 graden!

Oor- en staartbijten bij varkens is een gevolg van verveling. Om verveling bij jouw varkens te voorkomen, is er de Kerbl Speelbal. De grote gele bal biedt hen de mogelijkheid te spelen en geeft een nieuwe uitdaging waarop ze zich kunnen concentreren.

Toon filters