Hurtta Polar Led Light
Hurtta Polar Led Light
Hurtta Polar Led Light
Hurtta Polar Led Light

Hurtta Polar Led Light

Hurtta Polar Led Light is een fel led-lampje wat u kunt bevestigen aan verschillende bijpassende producten van Hurtta zoals een halsband, riem of harnas. Op deze manier zorgt u ervoor dat uw hond goed zichtbaar is in het donker. Het lampje is waterproof en is bestendig tegen extreme temperaturen.

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Hurtta Polar Led Light

Hurtta Polar Led Light is een compact led-lampje wat u kunt bevestigen aan de bijpassende producten van Hurtta zoals de halsband, riem of harnas. Met dit led-lampje is uw hond tot ongeveer 3 kilometer goed zichtbaar in het donker. Daarnaast kunt u het lampje ook gebruiken in en rondom het water aangezien de lamp waterproof is tot een diepte van 100 meter. Verder is de lamp ook bestendig tegen extreme temperaturen van -40 tot 50 graden Celsius. U kunt het lampje op verschillende standen instellen. Zo kunt u het lampje constant laten schijnen of laten knipperen. Het lampje is ook erg zuinig. De batterij kan tot wel 250 uur meegaan.

Gebruik

Om het lampje te veranderen van knipperend naar stilstaand licht moet je de batterij in de Polar Led Light omdraaien

Inhoud

1 Hurtta Polar Led Light

Kleur

Rood, groen of 'shadow'. Dit product wordt assorti geleverd, een kleur keuze is hierdoor niet mogelijk.

Product ID: 5342
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Hurtta Polar Led Light ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Hurtta polar light
Door , 06 december 2022

Het led lampje doet het echter is de batterij al na een week in het donker te hebben gelopen met de hond leeg en aan vevanging toe. iets wat je niet hoeft te verwachten t.o.v. de prijs die er is betaald voor dit product.

Past niet bij alle Hurtta producten
Door , 04 oktober 2020

Kijk voordat je bestelt of je het juiste bijpassende product van Hurtta hebt. Het lampje past niet op Casual Harness of Padded Collar. Dat merkte ik pas bij ontvangst thuis omdat het voor mij onvoldoende uit de omschrijving blijkt.

5
Door , 12 januari 2020

Prima product!!!

Cool en functioneel
Door , 08 november 2019

hartstikke handig en leuk op het bijpassende Hurtta tuig.

Fel lampje, waar voor je geld, mist goede handleiding
Door , 08 augustus 2019

Past mooi op het tuig. Fel licht, niet direct inkijken want dan zie je de vlekken voor je ogen. Ik geloof best dat hij op 3 km afstand te zien is. Ik heb wel enige tijd moeten puzzelen om hem vast te maken aan het tuig en hoe je van de knipperstand naar de continue stand gaat. Er zit geen duidelijke handleiding bij. Als je het eenmaal doorhebt dan is het wel goed te doen. Blijft goed vastzitten op het tuig. Prijzig voor een lampje, maar als hij lang mee gaat en inderdaad waterproof blijkt te zijn, is het het geld waard.

Beoordelingen 1 - 5 van 5