Hurtta hondenjas

Weer of geen weer, een actieve hond wil graag naar buiten op avontuur. Een actieve hond, is een actieve baas. Maar dat betekent ook dat een regenkleding op zijn plek is op regenachtige dagen, zo ook hondenkleding voor jouw avontuurlijke viervoeter. Een regenjas voor jou, is een regenjas voor jouw hond!

Hurtta

Hurtta begon met het ontwikkelen van regenjassen in Finland. De onvoorspelbare, snel wisselende weersomstandigheden vroeg om hondenkleding die daartegen bestemt is. Met kennis uit de kledingindustrie, zijn zij begonnen met het maken van duurzame, functionele hondenkleding. Momenteel wordt Hurtta wereldwijd verkocht en staat het bekend om de goede kwaliteit: ‘Tame the great outdoors’

Verschillende hondenjassen

De hondenjasjes van Hurtta zijn voor elk moment, voor allerlei weersomstandigheden. Vanwege de verschillende modellen, is er een gemakkelijk onderscheid te maken tussen winterjassen en regenjassen.

Hurtta winterjas

De winterjassem van Hurtta zorgt voor extra warmte tijdens koude dagen. Voorbeelden zijn Hurtta Extreme Warmer & Hurtta Expedition Parka. De winterjas zorgt voor warmte, is ademend en wind- en waterafstotend. De winterjassen hebben een dikke voering waardoor lichaamswarmte gereflecteerd wordt. Een capuchon aan de jas, zorgt voor een fijne bescherming tegen koude oren. Aan de buitenkant zijn reflectoren bevestigd, waardoor jouw hond opvalt tijdens de donkere dagen. Een honden winterjas gebruik je vooral als het koud is, maar je kan hem ook gebruiken om je hond sneller te laten opwarmen na een training. Ook honden met een kortharige vacht of senior honden kunnen vaker een winterjas gebruiken. Voor deze honden is de Hurtta Expedition Parka zeer aan te raden. De Hurtta Extreme Warmer is ontworpen voor de koudste omstandigheden, de hondenjas heeft een extra dikke voering. Deze hondenjas verwarmt de grote spiergroepen van jouw hond tegen strenge kou tijdens de winter.

Hurtta regenjas

De regenjassen van Hurtta zijn enorm praktisch en gedetailleerd waardoor je wel in de regen naar buiten wilt om ze aan iedereen te laten zien. De gebruikte materialen zijn van lichtgewicht, ademende stof en volledig waterafstotend. De stof is zogenaamd ‘stil’ dus maakt geen krakend geluid als de hond ermee loopt. De bevestigingsringen en andere details zijn van roestvrijstaal materiaal gemaakt. Een regenjas kan het beste gebruikt worden bij omstandigheden waarin het belangrijk is dat jouw viervoeter droog blijft. Denk hierbij aan regen of hagel. De Hurtta Monsoon Coat is de perfecte regenjas voor iedere hond. De jas bevat touwtjes die aangetrokken kunnen worden, waardoor de jas altijd waterdicht is. De waterdichte tricot rand van de kraag zorgt ervoor dat er geen water langs de nek kan druppen. Ook voor puppy’s is een regenjas aan te raden. Door het gebruik van een regenjas koelt jouw puppy minder snel af dus houdt hij of zij meer energie over om te spelen. Voor de jonge honden die graag een regenjas dragen is de Hurtta Razzle-Dazzle Midlayer Jacket een goede keuze.

Pasvorm

Alle hondenjassen zijn zo ontworpen dat ze verstelbaar zijn en lichtgewicht aanvoelen. De jasjes kunnen versteld worden naar de juiste maat van jouw hond. Alle hondenkleding van Hurtta worden uitvoerig getest zodat de jassen bijdragen aan een goede gezondheid en welzijn. De regenjassen zorgen ervoor dat jouw actieve hond niet beperkt wordt door de hondenkleding, maar het hele jaar door op avontuur kan gaan.