Hurtta Dazzle Safety Scarf
Hurtta Dazzle Safety Scarf
Hurtta Dazzle Safety Scarf

Hurtta Dazzle Safety Scarf

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Als u een hond met een lange en/of dikke vacht heeft, hebben reflecterende halsbanden en tuigjes niet altijd het gewenste effect. De Hurtta Dazzle Safety Scarf kan dan uitkomst bieden. U kunt deze reflecterende 'shawl' over de halsband of het tuig omdoen zodat uw hond toch goed zichtbaar is in het donker of de schemer.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Hurtta Dazzle Safety Scarf

Het gebruiken van bijvoorbeeld een reflecterende halsband of lijn maakt uw hond beter zichtbaar in de schemer of het donker. Deze middelen kunnen bij honden met een dikke en/of lange vacht echter minder effectief zijn. De Hurtta Dazzle Safety Scarf kan uitkomst bieden. U kunt deze verstelbare 'shawl' over de halsband of het harnas van uw hond gebruiken. Het is gemaakt van softshell materiaal en gemakkelijk om te doen bij het dier.

Kleur

Hurtta Dazzle Safety Scarf is verkrijgbaar in twee kleuren: geel en oranje.

Om er zeker van te zijn dat u de juiste maat voor uw huisdier bestelt, is het belangrijk om het dier goed op te meten. In het artikel Hoe weet ik welke maat mijn huisdier nodig heeft? geven we tips hoe u uw huisdier het beste kunt opmeten.

Maten

Dazzle Safety Scarf van Hurtta is verkrijbaar in twee maten.

Welke maat heeft mijn hond nodig?
MaatHalsomvang
S/M20 - 54 cm
M/L55 - 70 cm

Wat als de Hurtta Dazzle Safety Scarf niet past?

Om te controleren of de Hurtta Dazzle Safety Scarf past, mag u het hes uit de verpakking halen en naast uw hond houden. Zo kunt u controleren of het past. U mag het hes, wegens hygiënische redenen, niet retourneren als het in aanraking is geweest met uw hond. Indien wij bij terugkomst constateren dat de shawl bevlekt, gedragen, hondenhaar bevat, vies ruikt of gewassen is, dan wordt het product niet naar u teruggestuurd. Het komt dan ten bate van een goed doel (lokaal asiel). Aangezien wij vaak geconfronteerd worden met producten die niet in nieuwstaat worden geretourneerd, moeten wij helaas deze regels hanteren voor het passen en / of terugsturen.

Product ID: 4335
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Hurtta Dazzle Safety Scarf ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Eindelijk iets wat echt zichtbaar is
Door , 12 november 2016

Snel om en af. Goed reflecterend. Eindelijk iets handigs voor grotere langharige hond.

Beoordelingen 1 - 1 van 1