Hurtta Adventure Leash

Hurtta Adventure Leash

Dit product is niet langer leverbaar. Kijk voor een geschikt product op de pagina Veiligheid - Onderweg - Hond.

 

Hurtta Adventure Leash is een reflecterende hondenriem waardoor uw hond beter zichtbaar is in het donker. De riem is gemaakt van zacht en ademend materiaal. U kunt de Hurtta Polar Led Light ook gemakkelijk bevestigen.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Kijk voor een geschikt product op de pagina Veiligheid - Onderweg - Hond.

 

Hurtta Adventure Leash

De Hurtta Adventure Leash is een reflecterende hondenriem. De riem, van 180 cm lang, is gemaakt van zacht en ademend materiaal. Daarnaast is het mogelijk om de Hurtta Polar Led Light te bevestigen aan deze riem door het handige bevestigingssysteem. Door de 3M reflectoren is uw hond beter zichtbaar in het donker.

Kleuren

Orange of shadow

Lengte

180 cm

Wat als de Hurtta Adventure Leash niet aan mijn verwachtingen voldoet?

U mag de looplijn wegens hygiënische redenen niet retourneren als het in aanraking is geweest met uw huisdier. Indien wij bij terugkomst constateren de Hurtta Adventure Leash bevlekt is, gedragen is, hondenhaar bevat, vies ruikt of gewassen is, dan wordt het product niet naar u teruggestuurd. Het komt dan ten bate van een goed doel (lokaal asiel). Aangezien wij vaak geconfronteerd worden met producten die niet in nieuwstaat worden geretourneerd, moeten wij helaas deze regels hanteren voor het passen en / of terugsturen.

Product ID: 5343
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Hurtta Adventure Leash ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Fijne riem
Door , 16 april 2018

Fijne, lichte riem die goed in de hand ligt. Droogt snel, droogt bij ons echter hard op. Hij is dan niet meer soepel waardoor we hem dan toch maar in weer in de was doen. Echter een kleine moeite. Wij zijn zeer tevreden met deze riem.

Beoordelingen 1 - 1 van 1