Hurtta Adventure Harness

Hurtta Adventure Harness

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Hurtta Adventure Harness is een reflecterend harnas waardoor uw hond beter zichtbaar zal zijn in het donker. Daarnaast is het mogelijk om de Hurtta Polar Led Light te bevestigen aan dit harnas door het handige bevestigingssysteem. Het harnas is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Hurtta Adventure Harness

Het Hurtta Adventure Harness is een reflecterend harnas voor uw hond. Het harnas is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Door de 3M reflectoren is uw hond beter zichtbaar in het donker. Daarnaast is het mogelijk om de Hurtta Polar Led Light te bevestigen aan dit harnas door het handige bevestigingssysteem.

Kleuren

Orange sun of shadow

Maten

Om er zeker van te zijn dat u de juiste maat voor uw huisdier bestelt, is het belangrijk om het dier goed op te meten. In het artikel Hoe weet ik welke maat mijn huisdier nodig heeft? geven we tips hoe u uw huisdier het beste kunt opmeten.

Welke maat heeft mijn hond nodig?
MaatNekomvangBorstomvang
35 - 40 cm22 - 31 cm34 - 45 cm
40 - 45 cm25 - 35 cm39 - 54 cm
45 - 60 cm33 - 45 cm44 - 61 cm
60 - 80 cm41 - 57 cm58 - 85 cm
80 - 100 cm52 - 76 cm71 - 101 cm

Wat als het Hurtta Adventure Harness niet past?

Om te controleren of het Hurtta Adventure Harness past, mag u het harnas uit de verpakking halen en naast uw huisdier houden. Zo kunt u controleren of het past. U mag het harnas, wegens hygiënische redenen, niet retourneren als het in aanraking is geweest met uw huisdier. Indien wij bij terugkomst constateren dat het tuig bevlekt is, gedragen is, hondenhaar bevat, vies ruikt of gewassen is, dan wordt het product niet naar u teruggestuurd. Het komt dan ten bate van een goed doel (lokaal asiel). Aangezien wij vaak geconfronteerd worden met producten die niet in nieuwstaat worden geretourneerd, moeten wij helaas deze regels hanteren voor het passen en / of terugsturen.

Product ID: 5346
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Hurtta Adventure Harness ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Mooi passend tuig
Door , 08 augustus 2019

Na meerdere tuigjes is deze tot nu toe favoriet. Wat ik fijn vindt is dat het een mooi compact, goed ontworpen tuig is. Ideaal dat er op de rug geen overbodige stof aanwezig is, en juist wel op de borst, waar het nodig is. Maat 45.40 was voor mijn hondje van 10kg net te klein dus 45.60 besteld en die zit prima. Iets ruim op de borst maar met de bandjes voldoende te verstellen. Het tuig schuurt niet en laat de oksel vrij. Het is het eerste tuig waar mijn hondje het geen probleem vindt om hem aan te doen, hij doet bij andere tuigjes wel eens moeilijk. Je schuift het over de kop en klikt de 2 sluitingen vast aan de zijkanten. Dus geen gedoe met poten door een opening halen. Geel is een super leuke kleur en met het grijze bovenop niet overdreven schreeuwerig. Ik heb het led lampje ook aangeschaft, dat was even puzzelen want er zit geen duidelijke beschrijving bij, maar bevalt uiteindelijk ook goed.

Mooi tuig.
Door , 20 juni 2018

Past erg goed. Zit mooi achter de oksel en is goed op maat te krijgen. Geeft veel bewegings vrijheid.

Beoordelingen 1 - 2 van 2