Hurtta Adventure Collar
Hurtta Adventure Collar
Hurtta Adventure Collar
Hurtta Adventure Collar
Hurtta Adventure Collar

Hurtta Adventure Collar

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

De Hurtta Adventure Collar is een reflecterende halsband gemaakt van zacht en ademend materiaal. Door deze halsband is uw hond beter zichtbaar en kunt u veiliger over straat met uw hond. U kunt de Hurtta Polar Led Light ook gemakkelijk bevestigen aan de halsband.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Hurtta Adventure Collar

De Hurtta Adventure Collar is een reflecterende halsband. De halsband is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. De halsband is gemaakt van zacht en ademend materiaal. Door de 3M reflectoren is uw hond beter zichtbaar in het donker. Daarnaast is het mogelijk om de Hurtta Polar Led Light te bevestigen aan deze halsband door het handige bevestigingssysteem.

Kleuren

Orange of shadow

Afmetingen

Om er zeker van te zijn dat u de juiste maat voor uw huisdier bestelt, is het belangrijk om het dier goed op te meten. In het artikel Hoe weet ik welke maat mijn huisdier nodig heeft? geven we tips hoe u uw huisdier het beste kunt opmeten.

  • Omvang nek: 25 - 35 cm
  • Omvang nek: 35 - 45 cm
  • Omvang nek: 45 - 55 cm
  • Omvang nek: 55 - 65 cm

Wat als de Hurtta Adventure Collar niet past?

Om te controleren of de Hurtta Adventure Collar past, mag u de halsband uit de verpakking halen en naast uw huisdier houden. Zo kunt u controleren of het past. U mag de halsband, wegens hygiënische redenen, niet retourneren als het in aanraking is geweest met uw huisdier. Indien wij bij terugkomst constateren dat de halsband bevlekt is, gedragen is, hondenhaar bevat, vies ruikt of gewassen is, dan wordt het product niet naar u teruggestuurd. Het komt dan ten bate van een goed doel (lokaal asiel). Aangezien wij vaak geconfronteerd worden met producten die niet in nieuwstaat worden geretourneerd, moeten wij helaas deze regels hanteren voor het passen en / of terugsturen.

Product ID: 5344
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Hurtta Adventure Collar ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling