HPM

HPM

HPM Veterinary is een nieuwe lijn gezondheidsvoeding van Virbac. HPM Veterinary zal uit uiteindelijk de gezondheidsvoeding van VetComplex vervangen. De nieuwe generatie voeding is ontwikkeld om zo nauwkeurig mogelijk aan te sluiten bij de nutritionele behoefte van een carnivoor. De voeding biedt een breed spectrum aan gezondheidsvoordelen die een betere bescherming van de conditie en de gezondheid ondersteunen.

Innovatieve Formulering

  • De nieuwe gezondheidsvoeding is gebaseerd op een lage koolhydraat – hoge eiwit formulering. De vermindering van zetmeel en koolhydraten en de verhoging van de dierlijke vetten brengen de voeding terug naar de natuurlijke behoeften van de carnivoor.
  • De voeding bevat geen mais, tarwe, gluten, soja, ei of rundvlees en is daardoor laag in allergenen. Voeding met een laag allergeen gehalte is geschikt voor honden met een overgevoeligheid of allergie.
  • De voeding bevat een zeer hoog gehalte dierlijk eiwit wat zorgt voor nutritionele balans die in lijn is met de behoefte van jouw hond in een smakelijke vorm. Uitermate geschikt als dieetkeuze.
  • Ieder HPM Veterinary product heeft een ander profiel aangepast aan specifieke conditie, gevoeligheden, leeftijd en activiteit van jouw hond.
Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten