Sensipharm Elektrolyten Mix

Sensipharm Elektrolyten Mix

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Sensipharm Elektrolyten Mix is een speciaal samengesteld poeder voor paarden en pony's ter ondersteuning na inspanning of bij een verstoring in de waterbalans van het lichaam.

 • Deskundig dierenartsadvies
 • Smaakgarantie
 • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
 • Gratis retourneren *
 • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Sensipharm Elektrolyten Mix

Wanneer paarden door zware inspanning of bij extreem warm weer zweten of wanneer ze last hebben van een zachte stoelgang, verliezen ze niet alleen vocht maar ook belangrijke voedingsstoffen. Een langdurig of regelmatig tekort aan deze stoffen verstoort de water- en elektrolytenbalans in het lichaam. De effecten hiervan zijn vaak pas na een lange tijd zichtbaar, het tekort uit zich in onder andere vermindering van de prestaties, vermindering van de huidkwaliteit en een gebrek aan energie. Door het toedienen van de speciaal voor paarden samengestelde Sensipharm Elektrolyten Mix worden de verloren voedingsstoffen weer aangevuld, zodat het paard optimaal kan aansterken.

Ingrediënten Sensipharm Elektrolyten Mix:

Natriumchloride, Kaliumchloride, Natriumbicarbonaat, Natriumcitraat, Calciumcarbonaat, Magnesiumoxide, kopersulfaat, Zink Oxide, calciumiodaat, Selenium, Citroenzuur, Glycine, Vitamine C, Vitmine E.

De samenstelling van dit product is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur, smaak en consistentie (hardheid) variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Dosering (aanvullend diervoeder):

 • Sportpaarden:
  Geef direct na de arbeid 3-6 maatschepjes door het voer, het is ook mogelijk de maatschepjes op te lossen in een ½ liter drinkwater.
 • Paarden met een verstoring in de water- en vochtbalans:
  Dezelfde dosering als bij sportpaarden, eventueel 2 maal per dag indien dit nodig geacht wordt.

Verpakking:

Verkrijgbaar in een emmer van 1000 gram

Product ID: 1092
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Sensipharm Elektrolyten Mix ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling