Hill's VetEssentials Puppy Large Breed
Hill's VetEssentials Puppy Large Breed

Hill's VetEssentials Puppy Large Breed

Hill's VetEssentials Puppy Large Breed is helaas niet meer beschikbaar. Voor alternatieven kunt u hier terecht.

 • Deskundig dierenartsadvies
 • Smaakgarantie
 • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
 • Gratis retourneren *
 • Productinformatie

Productinformatie

Pups van grote rassen

Een te sterke groei, te hoge calciumopname en/of overgewicht kan bij pups van grote rassen de ontwikkeling van gewrichtsproblemen op latere leeftijd in de hand werken. Hill's heeft daarom deze speciale puppyvoeding voor grote rassen ontwikkeld, met een uitgebalanceerd calciumgehalte en een afgestemd vet- en energiegehalte. Hiermee geeft u uw pup de start die hij verdient.

Hill's VetEssentials Puppy Large Breed

De verschillende voedingen uit de Hill's Scienceplan Vetessentials lijn zijn enkel verkrijgbaar bij dierenartsen. Het zijn zeer hoogwaardige voedingen die speciaal ontwikkeld zijn om uw hond van top tot teen in optimale conditie te houden. Hill's VetEssentials Puppy Large Breed kan gecombineerd worden met elke andere blikvoerformule van Hill's Science Plan Puppy.

Eigenschappen:

 • Het verhoogd gehalte van het omega-3 vetzuur DHA uit natuurlijke bron draagt bij aan een optimale ontwikkeling van het netvlies van het oog, voor een beter gezichtsvermogen. Ook ondersteunt het een optimale ontwikkeling van de hersenen voor een verbeterde alertheid en een snel reactievermogen. Wanneer de moederhond gevoed wordt met Hill's VetEssentials Puppy geeft dit extra voordeel, aangezien de pups hierdoor voor het spenen ook al extra DHA ontvangen via de moedermelk.
 • De superieure antioxidantenformule en het hoog gehalte aan vitamine E helpt een gezond afweersysteem in stand te houden.
 • De lagere energiedichtheid en het lager calciumgehalte in vergelijking met de Hill's Vetessentials Puppy voeding en daarnaast het verhoogde gehalte aan eiwitten van hoge kwaliteit ondersteunen een gezonde groei en sterke spieren bij pups van grote rassen
 • Hill's VetEssentials Puppy Large Breed bevat een klinisch bewezen gehalte aan L-Carnitine, wat zorgt voor meer spieren, een grotere botmassa en sterkere botten.
 • Het verhoogd, maar gecontroleerd gehalte aan calcium en vitamine D zorgt voor een optimale ontwikkeling van sterke tanden en botten bij uw pup.
 • De huid en vacht worden glanzend en soepel gehouden door een hoog gehalte aan omega-6 vetzuren.
 • De voeding bevat speciale licht verteerbare eiwitten en een optimale balans van natuurlijk vezels om een gezond spijsverteringskanaal te ondersteunen.
 • Tenslotte verhoogt de zeer hoge smakelijkheid de acceptatie van de voeding.

Aanbevolen voor

Pups van grote rassen (>25 kg) vanaf het spenen tot de leeftijd van 1 jaar.

Contra-indicaties

  Niet gebruiken bij:
 • Katten
 • Drachtige- of melkgevende teven. Dit vanwege de lagere energiedichtheid en het lagere calciumgehalte in Hill's VetEssentials Puppy Large Breed vergeleken met Hill's VetEssentials Puppy. Drachtige- of melkgevende teven dienen overgeschakeld te worden op Hill's VetEssentials Puppy.
 • Gelijktijdig gebruik van supplementen of bij het geven van extra voeding. Door het geven van andere voedingsmiddelen naast de voeding, kan het essentiële voedingsevenwicht namelijk verstoord raken. Met name calciumsupplementen worden afgeraden.

Gebruik

De individuele dagelijkse voedingsbehoefte tussen pups kan behoorlijk variëren. Pas de hoeveelheid aan om het optimale lichaamsgewicht te behouden en verdeel deze hoeveelheid over 2-4 gelijke porties per dag (het aantal vermindert met het toenemen van de leeftijd).

Samenstelling

Maïs, kippen- (30%) en kalkoenenmeel, dierlijk vet, eiwithydrolysaat, maïsglutenmeel, gedroogde bietenpulp, cellulose, visolie, mineralen, plantaardige olie, rijst, vitaminen, sporenelementen en bèta-caroteen. Met natuurlijke antioxidanten (gemengde tocoferolen).

Beschikbare grootte

Verpakking van 12 kg

Product ID: 1322
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Hill's VetEssentials Puppy Large Breed ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
voeding
Door , 30 november 2016

top

Fijne puppybrok.
Door , 21 november 2016

Fijne puppybrok. Wordt goed gegeten en ziet er smakelijk uit. Ruikt ook goed.

hill's
Door , 02 november 2016

naar de smaak van onze mastino

Valt goed in de smaak
Door , 01 november 2016

Mijn hond vind deze brokken erg lekker.

5
Door , 14 juni 2016

Goed ,hij verdraagt het goed en is er levendig onder

Tevreden pup en baas
Door , 24 juli 2014

Dit is een zeer geschikt voer voor de grotere opgroeiende hond. Mijn herderpup van 11,5 weken doet het erg goed op dit voer. Zijn volwassen vacht begint nu door te komen en is gezond en glanzend. Hij is erg actief en heeft veel energie. Ik zou het voer van Hills VetEssentials aan iedereen met een pup of hond aanbevelen.

Beoordelingen 1 - 6 van 6