Groene Os Zink Zwavelpasta - Paard/Pony

Groene Os Zink Zwavelpasta - Paard/Pony

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Groene Os Zink Zwavelpasta kan gebruikt worden om het herstellend vermogen van de huid te ondersteunen. Bijvoorbeeld bij mok.

 • Deskundig dierenartsadvies
 • Smaakgarantie
 • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
 • Gratis retourneren *
 • Productinformatie
 • Bijsluiters

Productinformatie

Indicaties

Groene Os Zink Zwavelpasta wordt o.a. gebruikt bij mok. Het draagt bij aan het minimaliseren van de vorming van wild vlees en littekenvorming en draagt bij aan het herstellend vermogen van de huid. Voor uitwendig gebruik.

Ingrediënten

Aloë barbadensis, Zinkoxide, Olea europaea, Sulfur, Cera flava, Calendula officinalis, Melaleuca alternifolia, Juniperis oxycedrus, Spoorelementen, Colloëdaal Ag, Graphite, Matricaria, Chamomillae, Vitamine E olie (d-alpha tocopherol).

Dosering en toediening

 • Paard en pony: 1 à 2 maal daags dun aanbrengen op de aangedane plek(ken).
 • Hond: 1 à 2 maal daags dun aanbrengen op de aangedane plek(ken).
 • Meer informatie over dit product vindt u in de bijsluiter onder aan de pagina.

  Product ID: 241
  Andere klanten kochten ook
  Beoordelingen

  Heb je ervaring met Groene Os Zink Zwavelpasta - Paard/Pony ? Geef ons dan je mening over dit product.

  Schrijf je eigen beoordeling
  AAN HET LADEN
  Wondermiddel
  Door , 28 augustus 2016

  Mijn Jack bijt al jaren op zijn pootjes, waardoor die er verschrikkelijk uitzagen. Allerlei middeltjes geprobeerd maar niets hielp. De hoop dat het nog goed zou komen had ik al opgegeven tot ik dit middel ging gebruiken. Na al enkele dagen kwam er weer haargroei op de leerachtige huid tussen zijn tenen. Nu een paar weken verder begint de huid mooi te slinken, weer roze en gezond te worden (het begint te kietelen als ik het zalfje aan breng). Ik ben ervan overtuigd dat het volledig zal herstellen. Dat had ik tot voor kort niet eens durven te dromen, dus je kan je voorstellen hoe ontzettend blij en opgelucht ik ben. De pasta is goed in te masseren. Mijn hond lijkt de geur niet storend te vinden maar blijft er wel vanaf. Heel geschikt voor wondjes ook, die gaan weer heel snel dicht. Ik zorg voortaan dat ik deze pasta altijd in huis heb. Aanrader, voor elke baas.

  Veelzijdig product
  Door , 04 augustus 2015

  Zinkzwavelpasta is een zeer veelzijdig product en ik gebruik het bij diverse huidaandoening van de dieren. Altijd een tube op voorraad. Momenteel behandel ik er een Shetlander mee met onverklaarbare kale plekken onder de manen en op het hoofd met veel jeuk. Na een paar dagen smeren is de jeuk weg en zien de plekken er rustig uit. De pasta ruikt wel stevig, in het begin vond ik het stinken. Maar na verloop van tijd raak je aan de geur gewend en valt het toch wel mee. Gewoon een goed product om in huis te hebben.

  Stinkt
  Door , 07 maart 2015

  Geen idee .. 1 x gebruikt.. Stinkt zooo erg dat het niet te doen is dat een beest deze lucht moet inademen heel de dag!!!! 30 e kan meteen de vuilnisbak in.

  Good stuff
  Door , 21 april 2014

  I bought this for an incision site for my dogs knee surgery. It certainly seems to have helped. It does have a very strong, medicinal smell and I have WAY more of it than I would ever need because the tube was so big, but I dont regret getting this one bit. My dogs scar is almost non-existent.

  Beoordelingen 1 - 4 van 4