Frontline Pet Care Hydraterende Spray

Frontline Pet Care Hydraterende Spray

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

De Hydraterende Spray van Frontline Pet Care werkt hydraterend, voorkomt het schraal worden van de huid en ondersteunt het herstellen van de droge huid. De spray bevat macadamia-olie en tarwe-extract. Pet Care Hydraterende Spray is geschikt voor hond en kat.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Frontline Pet Care Hydraterende Spray

De spray werkt hydraterend en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Hierdoor is dit product geschikt voor de droge en schrale huid. Pet Care Hydraterende Spray bevat isomeren van sachariden en olie uit de Macadamia-noot. De sachariden werken hydraterend en stimuleren het vasthouden van water in de huid waardoor het schraal worden van de huid wordt tegen gegaan. Macadamia-olie bevat een vetzuur: palmitinezuur. Dit zuur ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en draagt bij aan een zachte en glanzende vacht. De Hydraterende Spray is geschikt voor honden en katten. Dit product is vrij van parabenen en siliconen.

Gebruik

De spray mag dagelijks toegediend worden over het hele lichaam of op bepaalde zones. Laat de spray een aantal minuten inwerken voordat u de hond afdroogt. De spray mag gebruikt worden in combinatie met Frontline Pet Care Shampoo Verzachtend Gevoelige Huid.

Inhoud

200 ml

Product ID: 3977
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Frontline Pet Care Hydraterende Spray ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling