Fish4Dogs Sea Jerky
Fish4Dogs Sea Jerky
Fish4Dogs Sea Jerky
Fish4Dogs Sea Jerky
Fish4Dogs Sea Jerky
Fish4Dogs Sea Jerky

Fish4Dogs Sea Jerky

Fish4Dogs Sea Jerky zijn hondensnacks gemaakt van 100% gedroogde vissenhuid. Ze zijn niet alleen erg lekker maar dragen ook bij aan de gebitsverzorging. De snoepjes zijn verkrijgbaar in verschillende varianten.

 • Deskundig dierenartsadvies
 • Smaakgarantie
 • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
 • Gratis retourneren *
 • Productinformatie

Productinformatie

Fish4Dogs Sea Jerky

Verwen uw hond met de overheerlijke Sea Jerky snacks van Fish4Dogs. Deze snoepjes zijn gemaakt van gedroogde vissenhuid, waarvan er verschillende lagen samen worden geperst om een Sea Jerky snack te vormen. Hierdoor zijn ze niet alleen smakelijk voor de hond, maar dragen ze ook bij aan de gebitsverzorging. De laagjes vissenhuid laten namelijk geleidelijk los wanneer uw hond op het snoepje kauwt en kunnen zich op deze manier rond de tanden verspreiden. Op deze manier wordt het gebit van uw hond gereinigd. Een bijkomend voordeel: de snacks zijn laag in calorieën. De Sea Jerky snacks zijn verkrijgbaar in verschillende varianten en hoeveelheden.

 • Sea Jerky - Tiddlers: Stukjes van ca. 20 mm groot. Verkrijgbaar in een zak van 100 of 500 gram.
 • Sea Jerky - Squares: Blokjes van ca. 25 x 25 x 10 mm groot. Verkrijgbaar in een zak van 100 of 500 gram.
 • Sea Jerky - Whoppers: Variërend van 100 tot 200 mm met een dikte van 15 mm. Deze gevlochten kauwsnacks zijn vanwege hun formaat ook geschikt voor grote honden. Verkrijgbaar in een verpakking van 500 gram.
 • Sea Jerky - Fish Knots (voorheen Fish Bones): Smakelijke kauwsnack van ca. 90 mm lang en 22 mm breed. Verkrijgbaar in een verpakking van 100 of 500 gram.
 • Sea Jerky - Skinny Strips: Visstrips van ca. 100 bij 30 mm. Verkrijgbaar in een verpakkingen van 100 of 500 gram.
 • Sea Jerky - Fish Twists: Kauwsnack van ca. 30 mm bij 25 mm, deze afmetingen kunnen afwijken omdat het om een natuurproduct gaat. De snack is gemaakt van gevlochten repen vissenhuid. Verkrijgbaar in een verpakking van 100 of 500 gram.

Fish4Dogs

Fish4Dogs is een Britse onderneming die gelooft in de kracht van vis. Dit omdat vis onder andere rijk is aan Omega 3 en hoogwaardige, makkelijk verteerbare eiwitten bevat. De producten van Fish4Dogs worden met oog op duurzaamheid geproduceerd in Noorwegen, waar de vis die gebruikt wordt ook vandaan komt. Het assortiment bestaat uit verschillende complete voeders en smakelijke tussendoortjes. Deze zijn allemaal graanvrij en bevatten geen toegevoegde suikers, conserveringsmiddelen, kleur- of vulstoffen.

Samenstelling

100% vissenhuid

Product ID: 5678
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Fish4Dogs Sea Jerky ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Onze 4 chihuahua’s zijn er gek op!
Door , 02 februari 2020

Fijne hondensnacks van gedroogde vissenhuid! Onze hondjes zijn er gek op!

Gezien de kauwtijd van mijn hondje zeker goed voor de kiezen
Door , 19 september 2018

Mijn hondje van 16 heeft nog wel een goed gebit maar wil niet meer kauwen op de botten zoals ze vroeger deed waardoor ze meer last van tandsteen kreeg. Ik was op zoek naar iets wat niet hap slik weg is maar ook weer niet zo hard dat ze er niet op wilde kauwen. Deze snacks vind ze lekker en ze kauwt er aanzienlijk langer op dan een gewoon koekje.

fish4dogs gewenst door mijnhondjes
Door , 25 april 2018

zeer geliefd, ze knauwen met plezier

Hond vindt het lekker
Door , 16 april 2018

Prima blokjes vis, het ziet er goed uit en mijn hond vindt ze erg lekker. Ik had alleen grotere blokjes besteld en vind ze echt te groot. Ik kan dit niet als een snelle beloning geven, want het duurt echt even voor hij een blokje op heeft.

Fish4Dogs Sea Jerky is een prachtig product
Door , 31 januari 2018

My dog is creasy about it and I am very please.Will continue to buy it. Thank you for this good product.

fish4dogs jerky
Door , 08 januari 2018

Heb ze zelf niet geproefd maar onze hond Bram vind ze lekker....stinken wel geweldig...

Beoordelingen 1 - 6 van 6