Finecto+ Bloedluistest

Finecto+ Bloedluistest

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Met de Finecto Bloedluistest test je op een gemakkelijke manier of er bloedluizen in het kippenhok zitten. Door de bloedluistest onder de zitstok te bevestigen, zullen de luizen dat zien als de eerste geschikte schuilplaats. Je kunt het wekelijks controleren door het stokje eenvoudig te verwijderen.

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Finecto Bloedluistest

Vermoed je dat er bloedluizen in het kippenhok zitten? Het is belangrijk om dit te testen en dan ook maatregelen te nemen. Met de Finecto Bloedluistest kun je gemakkelijk zien of er bloedluizen in het hok zitten. Door het testbuisje onder de zitstok te plaatsen, zullen luizen deze plek zien als geschikte schuilplaats. Controleer per week het aantal bloedluizen en maak op basis daarvan een geschikt plan van aanpak! Zo worden jouw kippen niet meer lastig gevallen door vervelende beestjes.

Eigenschappen

  • Test gemakkelijk of er bloedluizen zijn
  • Wekelijks te gebruiken
  • Voor onder de zitstok

Gebruik

Bevestig het testbuisje met 2 tie-rips onder de zitstok. Schuif hierna het houten stokje met het ringetje in het buisje. Zorg ervoor dat er aan beide kanten iets uitsteekt. Na één week kan het stokje uit het buisje gehaald worden. Tel hierna het aantal rode luizen op het stokje. Op basis hiervan kun je een juiste behandeling bepalen. Controleer iedere week het houten stokje op luizen.

Inhoud

2 testbuisjes

Product ID: 7350
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Finecto+ Bloedluistest ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Bloedluizen test
Door , 17 april 2020

Om het kippenhok goed schoon te kunnen houden moet je er dicht op zitten. Met deze test heb je snel een indicatie of het tijd is voor een behandeling Tegen de a nders vaak onzichtbare kriebel' beestjes.

Beoordelingen 1 - 1 van 1