Ferplast Vleermuishuisje

Ferplast Vleermuishuisje

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Vleermuizen kunnen helpen als u last heeft van muggen in uw omgeving. Deze nachtdieren eten namelijk veel muggen op en u heeft geen insecticiden meer nodig. Het is belangrijk dat u het Ferplast Vleermuishuisje op de juiste hoogte en plaats hangt.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Ferplast Vleermuishuisje

Als u last heeft van veel insecten en muggen in uw tuin, kunnen vleermuizen uitkomst bieden. Vleermuizen kunnen namelijk van duizend tot wel tweeduizend muggen in één nacht eten. Deze nachtdieren vormen een milieuvriendelijke oplossing voor uw insectenprobleem. De Bat House van Ferplast is gemaakt van berken multiplex en biedt de vleermuis een veilig onderkomen. Aan de onderkant van het huisje bevindt zich een sleuf waardoor de vleermuis vrij in- en uit het huisje kan komen. Ferplast Vleermuishuisje is gemaakt van hout dat afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen (Ferplast Tree Friend).

Gebruik

Het Ferplast Vleermuishuisje kunt u aan de buitenkant van uw huis of aan een boom bevestigen. Zorg dat het huisje op ongeveer vier meter hoogte hangt. U kunt de Bat House het beste in de buurt van beboste gebieden hangen en in een gebied dat niet fel verlicht is - vleermuizen zijn immers nachtdieren.

Afmetingen

39 x 7 x 58 cm

Product ID: 4072
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Ferplast Vleermuishuisje ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling