Feathers & Beaky

Feathers & Beaky is leuk merk om gelukkige en gezonde kippen te houden. Bij Feathers & Beaky weten ze maar al te goed hoe een ei proeft die gelegd is door een gelukkige en gezonde kip! Een gelukkige kip heeft bijvoorbeeld veel frisse lucht, ruime en gezond voedsel nodig. Dit kun je goed proeven aan de smaak van het ei.

Kippenvoer

Uitgebalanceerde voeding is erg belangrijk. Feathers & Beaky hebben speciaal kippenvoer ontwikkeld die alle benodigde voedingsstoffen bevatten die kippen nodig hebben. Het kippenvoer van Feathers en Beaky is 100% natuurlijk. Het bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten die rijk zijn aan belangrijke vitaminen en mineralen.

Voerbak

Bij kippen draait het niet alleen om gezonde voeding, maar ook op de manier hoe je ze voedt en verzorgt. Zo hebben kippen een fijne slaapplaats nodig met een schone voerbak. Feathers & Beaky hebben verschillende voerbakken waar kippen uit kunnen eten. De Feathers & Beaky Poultry Feeder is hier een voorbeeld van. Deze handige duurzame voertoren is uitgerust met handige onderdelen, waaronder een regenschild. Dit regenschild beschermt het eten tijdens een regenbui, zodat het droog blijft. Door de drie roestvrijstalen pootjes staat deze voertoren van de grond af, waardoor ratten en muizen minder snel bij het voer kunnen komen.