Farm-O-San

Farm-O-San

Het merk Farm-O-San wilt veehouders helpen aan een betere productie en beter bedrijfsresultaat. Farm-O-San heeft verschillende producten die bijdragen aan het verhogen van de productiviteit. Om deze productiviteit te verhogen, is het erg belangrijk dat de dieren gezond zijn en het dierenwelzijn wordt vergroot. Farm-O-Dan is een merk van Trouw Nutrition. Dit is een diervoederfabrikant die over de middelen beschikt om wetenschappelijke studies te verrichten om de beste producten te kunnen maken. Farm-O-San hoopt door haar producten bij te dragen aan het verminderen van stress in de veehouderij.

Speciaal voor moederloze lammeren of een groot aantal nakomelingen is er de Farm-O-San Kubilam. Deze biestvervanging is een supplement dat bijdraagt aan een gezonde weerstand bij lammeren. Kubilam kan 6 uur na de geboorte worden toegediend.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten