EzyDog Car Restraint
EzyDog Car Restraint

EzyDog Car Restraint

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Het Car Restraint hulpmiddel van Ezydog biedt uitkomst wanneer u met de hond een autorit maakt. Het hulpmiddel wordt bevestigd aan de autogordel zelf in plaats van in de gordelsluiting. De Car Restraint is in iedere auto (met autogordels) te gebruiken.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Gratis verzending vanaf €59,-
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Ezydog Car Restraint

Door middel van de Ezydog veiligheidslus kunt u veilig met uw hond een autorit maken. Het hulpmiddel wordt bevestigd aan de autogordel zelf in plaats van in de gordelsluiting. De musketonhaak van de Car Restraint kunt u bevestigen aan het harnas van de hond. Het Car Restraint verlengstuk bevat een lus van 10 cm lang (waar de autogordel doorheen gaat) en heeft inclusief de musketonhaak een lengte van 22 cm.

Let op: De veiligheidslus van Ezydog is enkel te gebruiken in combinatie met een harnas met een stevig borststuk. Het gebruik van de Car Restraint in combinatie met enkel een halsband kan tot gevaarlijke situaties leiden.

Is een autogordel verplicht voor de hond?

In Nederland is een autogordel voor de hond (nog) niet verplicht, maar uiteraard wel zeer aan te raden om uw hond veilig te vervoeren. In Duitsland en Spanje daarentegen is een autogordel voor de hond verplicht. Houdt u hier dus ook rekening mee als u op vakantie gaat.

Belangrijke voordelen

  • Te gebruiken in iedere auto
  • Gemaakt van origineel autogordel materiaal
  • Bevestiging aan de autogordel in plaats van in de gordelsluiting

Exclusief halsband of harnas.

Wat als de Ezydog Car Restraint niet goed is?

Indien wij bij terugkomst constateren dat de veiligheidslus bevlekt, hondenhaar bevat, vies ruikt of gewassen is, dan wordt het product niet naar u teruggestuurd. Het komt dan ten bate van een goed doel (lokaal asiel). Aangezien wij vaak geconfronteerd worden met producten die niet in nieuwstaat worden geretourneerd, moeten wij helaas deze regels hanteren voor het terugsturen.

Product ID: 4226
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met EzyDog Car Restraint ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Handig
Door , 09 januari 2020

Wij bevestigen deze riem aan een andere hondengordelriem, zo een die in de gordelhouder gaat. Deze is langer en verstelbaar, anders is het te kort als de hond op de grond ligt. We gebruiken het dus alleen als we geen gordelhouder/zitplaats over hebben, anders is het andere systeem handiger, wat je aan de ene kant aan het hondenharnas vastmaakt en andere kant in de gordelhouder steekt.

honden veilig in auto
Door , 27 oktober 2019

Werkt prima de hondjes worden niet gelanceerd bij acuut remmen. Ze hebben een K9 tuigje in combinatie met ezy dog car restraint

Fijn
Door , 31 december 2018

Fijn om te gebruiken.

werkt
Door , 07 september 2018

we hebben het nu 2 keer bij een 3 punts gordel geprobeerd, dit gaat wel maar niet echt geweldig, ik denk dat het bij een heup gordel veel beter werkt maar dat heb ik nog niet geprobeerd, toch is het wel handig.

Werkt niet
Door , 14 oktober 2016

Werk niet heeft geen beweging de hond en het gaat om de twee delen van de auto gordel werkt niet

Antwoord van Medpets

Beste Karin, Bedankt voor uw productbeoordeling. Wat vervelend dat de Ezydog Car Restraint niet aan uw verwachtingen voldoet. Uiteraard dient de gesloten gordel niet strak spannen te zijn. Hierdoor zou uw hond geen bewegingsvrijheid hebben. Enige speling op de gordel zorgt ervoor dat uw hond kan zitten of liggen op de autostoel. Uiteraard is het per situatie afhankelijk hoe veel speling voor comfortabele bewegingsruimte zorgt. Mocht u verder nog vragen hebben dan kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Team Medpets

Beoordelingen 1 - 5 van 5