Eukanuba

Eukanuba

In 1969 zocht de oprichter van Eukanuba een naam die makkelijk te onthouden was voor zijn hondenvoeding. Eukanuba komt voort uit de jazzcultuur waar ‘’Joekanoeba’’ (hoe je Eukanuba uitspreekt) betekent dat iets het toppunt of het allerbeste is. Alle producten ondergaan de benodigde kwaliteitscontroles om een goed product te kunnen leveren. Ook wordt minstens 25% van de energie van de Eukanuba fabriek opgewekt door de windturbine op het terrein van Eukanuba, wat het een planeetvriendelijk bedrijf maakt. Eukanuba voeding is samengesteld met hoogwaardige ingrediënten om in iedere levensfase en voor ieder ras de juiste voedingstoffen te kunnen leveren.

Producten

Eukanuba heeft een breed aanbod aan smakelijk katten- en hondenvoer. De filosofie achter Eukanuba is dat honden en katten carnivoren zijn en dat ze daarom ook zo gevoerd moeten worden. Hierdoor zitten er in het Eukanuba voer hoogwaardige dierlijke eiwitten, zoals kip en lam. Daarnaast heeft Eukanuba voor elke hond een geschikte voeding. Eukanuba hondenvoer heb je voor drie verschillende levensfases, namelijk voor puppies, volwassen en oudere honden. Deze hebben respectievelijk de namen Eukanuba Puppy, Eukanuba Adult en Eukanuba Senior. Zo vind je hier speciaal voer voor honden en katten van jong tot oud en van groot tot klein. Ook voor honden en katten met specifieke behoeftes heeft Eukanuba de geschikte voeding. Zo is er speciaal voer voor honden en katten met:

  • Huid- en vachtproblemen
  • Maag- en darmproblemen
  • Nierproblemen
  • Urinewegproblemen
  • Overgewicht
  • Gewrichtsproblemen

Hieronder worden de verschillende lijnen van Eukanuba beschreven.

Eukanuba

Eukanuba Dermatosis

Medpets verkoopt Eukanuba Dermatosis FP Hond. Dit product is speciaal ontwikkeld om voedselallergie, aandoeningen aan de huid en vacht en hieraan gerelateerde problemen met het maag-darmkanaal die zich vaak voordoen, via de voeding te voorkomen. Daarnaast biedt het dieet de benodigde voedingsstoffen ter ondersteuning van de algehele gezondheid en het welzijn van de hond

Eukanuba Nature Plus

Eukanuba introduceert een nieuwe voeding die natuurlijke trends combineert met verschillende voordelen voor jouw hond. De ingrediënten zijn zorgvuldig gekozen, met een groot percentage eiwit van dierlijke oorsprong. Nature Plus is een complete voeding voor honden met als doel een goede gezondheid.

Eukanuba Daily Care

Eukanuba Daily Care producten zijn speciaal samengesteld voor gezonde volwassen honden die af en toe last hebben van milde gezondheidskwaaltjes. Ze bevatten veel specifieke voedingssystemen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van honden met een gevoelige huid, gevoelige spijsvertering of gewrichten, pas gesteriliseerde honden met overgewicht en oudere honden. Alle Eukanuba Daily Care producten zijn compleet en uitgebalanceerd, bevatten ingrediënten van wereldklasse om te zorgen voor een voortreffelijke smaak en het Vital Health System.

Eukanuba Premium Performance

Zeer actieve en atletische honden die gedurende een langere periode inspannend bezig zijn, hebben een grotere behoefte aan energie en voedingsstoffen, dan actieve honden die enkele uren per dag lichaamsbeweging krijgen. Eukanuba Premium Performance is verkrijgbaar in twee speciaal ontwikkelde samenstellingen: Jogging & Agility voor honden met een actieve levensstijl en Working & Endurance voor werkhonden die langdurig topprestaties moeten leveren.

Toon filters