Eukanuba Hondenvoer

Eukanuba Hondenvoer

Vanaf 1969 is Eukanuba bezig met innovatief onderzoek naar kwalitatieve voeding voor honden. Uit onderzoek is gebleken dat de unieke samenstellingen van het voer kunnen bijdragen aan een langere levensverwachting van jouw hond. Naast de langere levensverwachting draagt de voeding ook bij aan de gezondheid van de hond op korte en lange termijn. De echte beloning is niet alleen het toevoegen van levensjaren, maar ook het bereiken van een hoge leeftijd in een goede gezondheid. De voedingen van Eukanuba zijn op unieke wijze aangepast aan de individuele behoeften van het ras van jouw hond dankzij het gebruik van hoogwaardige ingrediënten.

Eukanuba Hondenvoer

Eukanuba voeding is een complete, uitgebalanceerde voeding specifiek afgestemd op de individuele behoeften van jouw hond. De voeding is beschikbaar voor ieder levensstadia van het dier. Ieder hondenras heeft zijn speciale behoeften. Door de diversen voedingen kan Eukanuba iedere hond voorzien van gezonde voeding op maat.

Kwaliteitsbelofte Eukanuba

  • Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige ingrediënten, met dierlijke eiwitten als belangrijkste bestanddeel. Alle dierlijke eiwitten zijn afkomstig van dieren die geschikt zijn voor menselijke consumptie.
  • Eukanuba voedingen worden uitsluitend op de markt gebracht nadat het de strenge controles heeft doorstaan. Van ingrediënt tot productieproces wordt het product getest.

Eukanuba Veterinary Diets

Voor honden die wat extra ondersteuning nodig hebben, heeft Eukanuba de Veterinary Diets lijn. Deze lijn bestaat uit specifiek hondenvoer dat zich richt op gezondheidsproblemen bij honden. Zo vind je hier hondenvoer dat ondersteuning biedt bij overgewicht, nierproblemen, maag- en darmaandoeningen en problemen met de huid en vacht.

Eukanuba Nature Plus

Eukanuba Nature Plus is smakelijke hondenvoeding dat rijk is aan vriesvers vlees of vis. Daarnaast zijn alle ingrediënten zorgvuldig gekozen en bevat dit voer een hoog eiwitpercentage. Jouw hond zal zeker smullen van deze heerlijke maaltijd.

Eukanuba Daily Care

Voor gezonde honden die af en toe last hebben van een gezondheidskwaaltje, is er de Eukanuba Daily Care. In dit voer zitten belangrijke voedingsstoffen die afgestemd zijn op de behoefte van jouw trouwe viervoeter. Zo ondersteunt dit voer honden met een gevoelige huid, spijsvertering of gewrichten. Verder is dit hondenvoer ook geschikt voor pas gesteriliseerde honden of honden met overgewicht.

Eukanuba Premium Performance

Sporthonden of zeer actieve honden hebben een andere voedingsbehoefte dan minder actieve honden. Het is dan ook belangrijk dat de voeding hierop aangepast wordt. Eukanuba Premium Performance speelt in op deze andere voedingsbehoefte. Eukanuba Premium Performance Jogging & Agility is speciaal samengesteld voor honden die regelmatig genieten van buitenactiviteiten, zoals rennen, wandelen, fietsen en behendigheidstraining. Daarnaast heeft Eukanuba ook het Working & Endurance hondenvoer dat geschikt is voor zeer actieve honden, zoals jacht-, politie- en reddingshonden.

Eukanuba Breed

De Eukanuba Breed lijn heeft verschillende soorten hondenvoer die afgestemd zijn op de behoefte van kleine, middelgrote en grote honden. Elke hond heeft namelijk een andere voedingsbehoefte. Ook maakt Eukanuba hier onderscheid in de leeftijd van jouw hond. Zo is er hondenvoer voor pups, volwassen en ouder wordende honden. Zo is de Eukanuba Dog – Active Adult – Small Breed bijvoorbeeld geschikt voor volwassen honden tot 10 kilo. Op deze manier kun jij de geschikte voeding vinden voor jouw trouwe viervoeter.

Toon filters