Esschert's Garden

Esschert’s Garden is bedacht door Esschert Design. Esschert Design is gespecialiseerd in het ontwikkelen van collecties die gerelateerd zijn aan tuinieren en natuur. Esschert Design focust zich onder meer op werken in de tuin, kindertuinieren, outdoor haarden én wilde vogels en dieren. De producten zijn verrassend, innovatief en decoratief. De inspirator van Esschert Design? Dat is de natuur! Het bedrijf is inmiddels wereldwijd bekend in meer dan 65 landen.

Esschert’s Garden

Naast accessoires voor in de tuin, biedt Esschert’s Garden een groot assortiment benodigdheden voor tuindieren. Geen enkele vogelsoort is hetzelfde. Daarbij kan ook de manier van eten enorm verschillen. Esschert’s Garden heeft een diverse voedersystemen, voer en nestkasten voor de verschillende vogels die jouw tuin bezoeken. Ook aan andere tuindieren, zoals egeltjes, eekhoorntjes en vleermuizen is gedacht. Zelfs voor de kleinste beestjes in jouw tuin vind je onder meer vlinderkasten, bijenhuisjes en insectenhotels.

Vogels op uw balkon

Bij Medpets vind je leuke artikelen van Esschert’s Garden voor aan je balkon. Zo kan ook jij op grote hoogte genieten van vogels in de buurt! Er zijn een vogelbad en voederhuisje verkrijgbaar. Deze hebben een handig bevestigingsstuk, waarmee je het eenvoudig kan koppelen aan jouw balkon. De artikelen zijn gemaakt van duurzaam metaal; ze zijn weerbestendig en gaan lang mee. Het Esschert's Garden Balkon Vogelbad kan gevuld worden met voer of water. Bekijk ook snel het Esschert's Garden Balkon Voederhuisje die eveneens veel vogeltjes zal lokken naar jouw balkon!

Mocht je zelf al een vogelhuisje hebben aangeschaft, dan kan je de Esschert's Garden Muurhaak gebruiken om je tuin extra op te leuken. De muurhaak heeft een sierlijk ontwerp waaraan verschillende tuinaccessoires kunnen worden opgehangen, zoals voederhuisjes of drinkbakjes voor vogels.