Equistro Flexadin UC II

Equistro Flexadin UC II

Flexadin UC II van Equistro is een voedingssupplement voor paarden en pony's. Dit supplement bevat onder andere collageen type II, MSM en mangaan en ondersteunt de gewrichten van uw paard.

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Equistro Flexadin UC II

Equistro Flexadin UC II is een voedingssupplement welke bij kan dragen aan een optimale conditie van de gewrichten van uw paard. Dit supplement is gebaseerd op een uniek concept; het is gemaakt van een gepatenteerd type II collageen (UC II), MSM en mangaan. Collageen kan bijdragen aan gezonde gewrichten. MSM is een natuurlijk zwavelverbinding welke zich in veel voedingsmiddelen bevind en belangrijk is voor het kraakbeen. Mangaan speelt een belangrijke rol bij de aanmaak van collageen.

UC II

Collageen type II is het belangrijkste eiwit van kraakbeen dat zorgt voor stevigheid en trekkracht. Wanneer dit beschadigt, kan het lichaam dit collageen zien als lichaamsvreemd. Het afweersysteem valt het collageen aan waardoor het kraakbeen verder beschadigt en de klachten verergeren.

Het type II collageen dat in de meeste supplementen gebruikt wordt, wordt vaak op hoge temperaturen verhit of met chemicaliën verwerkt. Equistro Flexadin UC II bevat een zuivere vorm van collageen type II waarvan de structuur ongewijzigd is. Door dit supplement aan uw paard te verstrekken gaat het lichaam deze stof weer herkennen en stopt de afweerreactie op het kraakbeen. Dit heeft een positieve invloed op de gewrichten en helpt uw paard soepel te bewegen.

Indicaties

  • Sportpaarden waarvan de gewrichten zwaar belast worden door intensieve training of tijdens het wedstrijdseizoen
  • Actieve jonge paarden om de gewrichten gezond te houden
  • Paarden met gewrichtsproblemen

Dosering

Het wordt aangeraden om voor dit supplement gedurende de eerste twaalf weken een aanvangsdosering van 1 ½ schepje (15 gram) aan te houden. Na deze periode kunt u uw paard dagelijks 1 schepje (10 gram) per dag geven. De eerste verbetering zou na 4 tot 6 weken zichtbaar moeten zijn. Als u na 16 weken nog geen positieve resultaten ziet, zal het langer doorzetten van dit supplement uw paard waarschijnlijk niet helpen.

Gebruik

Equistro Flexadin UC II kan dagelijks door het voer van het paard gegeven worden. Het maatschepje wordt meegeleverd. Aan dit supplement is een bananensmaak toegevoegd om de acceptatie door uw paard te verhogen. Equistro Flexadin UC II is dopingvrij.

Inhoud

Een pot Equistro Flexadin UC II bevat 600 gram. Dit is voldoende voor ca. 5 tot 8 weken (uitgaande van een paard van 500 kg).

Samenstelling

MSM 39,6%, niet-gedenatureerd collageen type II UC-II, mangaan 10 480 mg/kg.

Product ID: 3872
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Equistro Flexadin UC II ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Super!
Door , 21 juli 2016

Mijn pony van 35 loopt als een zonnetje met Equistro Flexadin! Voorheen gebruikte ik supplementen met Duivelsklauw of glucosamine/chondroitine. Ze deed het over het algemeen prima, maar had toch wel periodes dat ze moeilijker liep, minder zin had of wat kreupelde. sinds ik Flexadin UCII gebruik loopt ze echt beduidend beter. Het is niet goedkoop, maar ik stop er niet meer mee!

Beoordelingen 1 - 1 van 1