Equistro Elimination

Equistro Elimination

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Equistro Elimination kan helpen om afvalstoffen in het lichaam van uw paard af te voeren. Dit middel kan ingezet worden bijvoorbeeld na zware inspanning, tijdens het aansterken of bij medicijngebruik.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Equistro Elimination

Het lichaam van het paard produceert afvalstoffen na een zware inspanning, tijdens het aansterken of bij medicijngebruik. Deze stoffen kunnen de stofwisseling van uw paard extra belasten en de gezondheid en prestaties van uw paard nadelig beïnvloeden. Equistro Elimination is een supplement in de vorm van pellets en kan uw paard helpen deze afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen. Dit kan het aansterken van uw paard vergemakkelijken.

Equistro Elimination bevat onder andere paardenbloem, artisjok en kattensnor. Kattensnor is een kruid met een vochtafdrijvende werking. Dit supplement kan de voeding van uw paard verrijken.

Indicaties

  • Na (zware) fysieke inspanning
  • Na het gebruik van medicijnen
  • Tijdens de wisseling van de seizoenen, met name in de lente

Dosering

U kunt dit supplement gedurende 5 tot 10 dagen na de inspanning dagelijks aan uw paard geven. Bij een volwassen paard is uitgegaan van een paard van 500 kg.

Equistro Elimination
Grootte paardDosering per dag
Volwassen paard50 tot 100 gram

Inhoud

Een emmer Equistro Elimination bevat 1 kg. Dit is voldoende voor ca. 10 tot 20 dagen (op basis van de dosering voor een volwassen paard).

Samenstelling

Gerstemeel, artisjok poeder, Java thee poeder, gedroogde appelpulp, Alfalfa-gedroogd bij hogetemperatuur, Dandelion poeder, gedroogd johannesbroodboompitmeel-gemicroniseerd

Product ID: 3841
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Equistro Elimination ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling