Equi-Thème Vliegenmasker Eclat
Equi-Thème Vliegenmasker Eclat
Equi-Thème Vliegenmasker Eclat

Equi-Thème Vliegenmasker Eclat

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Het vrolijk gekleurde Equi-Thème Vliegenmasker Eclat houdt vliegende insecten weg bij het hoofd van uw paard of pony. Dit vliegenmasker is verkrijgbaar in twee vrolijke kleuren en drie verschillende maten.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Equi-Thème Vliegenmasker Eclat

Als uw paard of pony last heeft van vliegende insecten rond zijn hoofd, kan een vliegenmasker uitkomst bieden. Het Equi-Thème Eclat Vliegenmasker is gemaakt van fijnmazig polyester mesh materiaal. Het masker is voorzien van oorbescherming. De randen van dit vrolijke vliegenmasker zijn voorzien van synthetische schapenwol om schuren te voorkomen. Dit maakt het vliegenmasker comfortabel om te dragen voor uw paard of pony. Het masker is eenvoudig vast te maken door middel van de sluiting onder de keel.

Tip Gebruik dit vliegenmasker in combinatie met de bijpassende vliegendeken.

Maat

Maat S (pony) of L (full).

Kleur

Dit vliegenmasker is verkrijgbaar in de kleuren neon pink (roze) en bright blue (blauw). De randen van het masker zijn afgewerkt met zwart gekleurde syntetische schapenwol.

Wat als het Equi-Thème Vliegenmasker Eclat niet past?

Om te controleren of het vliegenmasker past, mag u het uit de verpakking halen en naast uw paard houden. Zo kunt u controleren of het past. Indien wij bij terugkomst constateren dat het masker bevlekt, gedragen, paardenhaar bevat, vies ruikt of gewassen is, dan wordt het product niet naar u teruggestuurd. Het komt dan ten bate van een goed doel (lokaal asiel). Aangezien wij vaak geconfronteerd worden met producten die niet in nieuwstaat worden geretourneerd, moeten wij helaas deze regels hanteren voor het passen en / of terugsturen.

Product ID: 4961
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Equi-Thème Vliegenmasker Eclat ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling