Effax Boot Miracle

Effax Boot Miracle

Dit product is niet langer leverbaar. Kijk voor een geschikt product op de pagina Effax.

Met Effax Boot Miracle kun je de beenbescherming van je paard onderhouden zodat ze langer mooi blijven. De spray werkt na het reinigen vuil- en vochtafstotend en kan gebruikt worden op synthetische, lakleren en rubberen oppervlakken.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Kijk voor een geschikt product op de pagina Effax.

Effax Boot Miracle

Peesbechermers en strijklappen kunnen na verloop van tijd slijten, niet alleen door het gebruik maar ook door bijvoorbeeld vuil. Met Effax Boot Miracle kun je de beenbescherming onderhouden zodat ze langer mooi blijven. Het product kan gebruikt worden op synthetische, lakleren en rubberen oppervlakken - en natuurlijk ook op je eigen (stal)schoenen. Het draagt bij aan het verwijderen van (vastgekoekt) vuil en werkt vuil- en vochtafstotend. Daarnaast draagt de spray bij aan het behouden of het ophalen van de kleur van de beschermers of bijvoorbeeld een lakleren hoofdstel.

Gebruik

Verwijder het vuil van de beschermers, bijvoorbeeld met een borstel. Breng hierna Effax Boot Miracle aan en wrijf het droog met een zachte doek. Het wordt aanbevolen om nieuwe beenbescherming voor het eerste gebruik ook te behandelen met Effax Boot Miracle zodat de eenvoudig reinigen werking van het product meteen zijn werk kan doen.

Inhoud

125 ml

Product ID: 5886
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Effax Boot Miracle ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling